Search

Omiljene sandale svjetskih trendseterica u Karla trgovinama

Omiljene sandale svjetskih trendseterica u Karla trgovinama

Ancient Greek

A.P.

Image: Karla

Beyoncé, Rihanna, Michelle Williams, Amanda Seyfried samo su neke od poznatih dama koje ljeti nose sandale Ancient Greek Sandals

Inspirirane grčkom mitologijom, bogovima i božicama s Olimpa, sandale Ancient Greek simbolično nose njihova imena. Tradicija proizvodnje ovih ručno rađenih sandala seže u daleku 1940. godinu, kad su tri brata obitelji Pagonis na otoku Naxos ručno pravila sandale koristeći se tradicionalnom tehnikom koja je postojala stoljećima.

 Tijekom procesa obiteljski se posao nastavlja u Ateni. Prije tri godine kreativna direktorica Christina Martini, školovana u Londonu i s bogatim iskustvom rada s Balenciagom i Nicholasom Kirkwoodom zbog ljubavi prema grčkoj mitologiji i skulpturi oživjela je brend koji danas surađuje s renomiranim brendovima kao što su Carven i Marios Schwab. Tradicionalan dizajn s modernim twistom obožavaju svjetske zvijezde koje svoj Ancient Greek sandale nose uz ljetne haljine, vruće traper hlačice i tunike. U galeriji smo izdvojili modele koje već danas možete pronaći na www.karla.hr.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više