Traži

Omiljeni francuski brend sunčanih naočala predstavio nove šarene modele idealne za ljeto

Omiljeni francuski brend sunčanih naočala predstavio nove šarene modele idealne za ljeto

Izipizi svijet dopunjen novim oblicima i bojama

Urednik: BURO.


Fotografija: PR

Popularni francuski brend za proljeće i ljeto pripremio je nove zanimljive modele sunčanih naočala i naočala za čitanje. Naime, za nadolazeće tople dane IZIPIZI donosi pregršt novosti koja će nesumnjivo unijeti nove boje i uzbuđenja u mnoge živote. Prva među njima je nova Flash Lights kolekcija, dostupna u SUN Adult liniji sunčanih naočala u pet jarkih boja modela #C, #D, #E, #G i #H. Kao novi model naočala za sunčanje tu je Pilot #I, dostupan u čak osam boja koje će se uklopiti u svaku priliku i svaku odjevnu kombinaciju.

Flash Lights prilagođenu kolekciju dobili su i oni najmlađi, kao liniju SUN Junior u pet boja i ponuđenim modelima #C, #D, #E i #G. Linija Sun Baby&Kids dolazi u bojama plavoj i narančastoj, a tu su i boje Milk i Chocolate s must-have klasikom Denim Blue. SUN Junior #G model od prošle sezone od sada je dostupan i za djecu u osam boja te u bojama Flash Lights kolekcije. Mala lica dobila su i svoj model #H, dostupan u 11 boja sunčanih naočala, pet boja naočala za čitanje i u bojama Flash Lights kolekcije.

Tu su i novosti vezane uz omiljeni Tortoise okvir, koji je dobio nove boje leća - zelenu ili sivu - te je dostupan u modelima #C, #D, #E, #F, #G, #H i #I. Sve novosti vezane uz ovaj brend možete pratiti na službenim Facebook i Instagram stranicama. Stoga, naoružajte se omiljenim modelom IZIPIZI naočala i pripremite se za sunčano ljeto!

Francuski brend gotovih naočala za čitanje, sunčanih naočala i naočala za zaštitu od ekrana IZIPIZI osnovan je 2010. godine, a od samih početaka odlikuje se inovativnošću u kreiranju modela namijenjenih svim generacijama i u svakoj prilici. IZIPIZI naočale dostupne su u Zagrebu (IZIPIZI Store-Dežmanova 5, Izipizi pop up Arena Centar, MSU shop - Avenija Dubrovnik 17, Planetopija - Ilica 68, Andrews Baby Company - Kaptol centar, Male stvari  - V.Richtera 4, Atelier Bebes - Jurišićeva 8, Choconilla's - Radnička 20), Splitu (Galerija umjetnina - Kralja Tomislava 15, Choconilla's - Mall of Split), Rijeci (Volo Libero - Trg Ivana Koblera 5, Optika M - Sokol Kula 4c), Puli ( Laar & Co. Concept Store - Verudela 15), Dubrovniku (Borza grupa - Pred dvorom 2, Borza grupa - Robna kuća Minčeta), Korčuli (Manina concept store), Rovinju (Amare - Pietro Ive 13, My little shop - Hotel Amarin), Braču (Brod od papira - Obala Bolskih pomoraca 10), Hvaru (More store - Trg Sv. Stjepana 38). 

više