Search

Omiljeni francuski brend sunčanih naočala predstavio nove šarene modele idealne za ljeto

Omiljeni francuski brend sunčanih naočala predstavio nove šarene modele idealne za ljeto

Izipizi svijet dopunjen novim oblicima i bojama

Urednik: BURO.


Image: PR

Popularni francuski brend za proljeće i ljeto pripremio je nove zanimljive modele sunčanih naočala i naočala za čitanje. Naime, za nadolazeće tople dane IZIPIZI donosi pregršt novosti koja će nesumnjivo unijeti nove boje i uzbuđenja u mnoge živote. Prva među njima je nova Flash Lights kolekcija, dostupna u SUN Adult liniji sunčanih naočala u pet jarkih boja modela #C, #D, #E, #G i #H. Kao novi model naočala za sunčanje tu je Pilot #I, dostupan u čak osam boja koje će se uklopiti u svaku priliku i svaku odjevnu kombinaciju.

Omiljeni francuski brend sunčanih naočala predstavio nove šarene modele idealne za ljeto (фото 1)

Flash Lights prilagođenu kolekciju dobili su i oni najmlađi, kao liniju SUN Junior u pet boja i ponuđenim modelima #C, #D, #E i #G. Linija Sun Baby&Kids dolazi u bojama plavoj i narančastoj, a tu su i boje Milk i Chocolate s must-have klasikom Denim Blue. SUN Junior #G model od prošle sezone od sada je dostupan i za djecu u osam boja te u bojama Flash Lights kolekcije. Mala lica dobila su i svoj model #H, dostupan u 11 boja sunčanih naočala, pet boja naočala za čitanje i u bojama Flash Lights kolekcije.

Omiljeni francuski brend sunčanih naočala predstavio nove šarene modele idealne za ljeto (фото 2)

Tu su i novosti vezane uz omiljeni Tortoise okvir, koji je dobio nove boje leća - zelenu ili sivu - te je dostupan u modelima #C, #D, #E, #F, #G, #H i #I. Sve novosti vezane uz ovaj brend možete pratiti na službenim Facebook i Instagram stranicama. Stoga, naoružajte se omiljenim modelom IZIPIZI naočala i pripremite se za sunčano ljeto!

Omiljeni francuski brend sunčanih naočala predstavio nove šarene modele idealne za ljeto (фото 3)

Omiljeni francuski brend sunčanih naočala predstavio nove šarene modele idealne za ljeto (фото 4)

Omiljeni francuski brend sunčanih naočala predstavio nove šarene modele idealne za ljeto (фото 5)

Omiljeni francuski brend sunčanih naočala predstavio nove šarene modele idealne za ljeto (фото 6)

Francuski brend gotovih naočala za čitanje, sunčanih naočala i naočala za zaštitu od ekrana IZIPIZI osnovan je 2010. godine, a od samih početaka odlikuje se inovativnošću u kreiranju modela namijenjenih svim generacijama i u svakoj prilici. IZIPIZI naočale dostupne su u Zagrebu (IZIPIZI Store-Dežmanova 5, Izipizi pop up Arena Centar, MSU shop - Avenija Dubrovnik 17, Planetopija - Ilica 68, Andrews Baby Company - Kaptol centar, Male stvari  - V.Richtera 4, Atelier Bebes - Jurišićeva 8, Choconilla's - Radnička 20), Splitu (Galerija umjetnina - Kralja Tomislava 15, Choconilla's - Mall of Split), Rijeci (Volo Libero - Trg Ivana Koblera 5, Optika M - Sokol Kula 4c), Puli ( Laar & Co. Concept Store - Verudela 15), Dubrovniku (Borza grupa - Pred dvorom 2, Borza grupa - Robna kuća Minčeta), Korčuli (Manina concept store), Rovinju (Amare - Pietro Ive 13, My little shop - Hotel Amarin), Braču (Brod od papira - Obala Bolskih pomoraca 10), Hvaru (More store - Trg Sv. Stjepana 38). 

Leave a comment

više