Search

Otiumberg je brend koji će obožavati ljubiteljice decentnog nakita

Otiumberg je brend koji će obožavati ljubiteljice decentnog nakita

Nakit kao stvoren za slojevito kombiniranje

Tekst: T.L.


Image: Otiumberg

Preferirate li nježan i decentan nakit koji, po potrebi, možete kombinirati poigravajući se, primjerice, s nekoliko različitih ogrlica ili naušnica, tada ćete zasigurno voljeti Otiumberg - brend nakita kojem su decentnost i elegancija drugo ime.

Otiumberg su 2016. godine pokrenule sestre Christie i Rosanna Wollenberg iz Londona koje su veliki dio svog života provele su u različitim dijelovima svijeta tragajući za ljepotom, stječući znanja i pekući zanat. Christie je 10 godina radila za prestižne modne kuće kao što su Burberry i Louis Vuitton, putujući pritom diljem Ujedinjenog Kraljevstva, Europe, Bliskog Istoka i Indije. Rosanna se 2014. godine preselila u New York kako bi se posvetila dizajnu, a od tada je radila s brojnim prestižnim galerijama, muzejima, fotografima i stilistima diljem Amerike.

Otiumberg je brend koji će obožavati ljubiteljice decentnog nakita (фото 1)

Sestre je ponovno spojila zajednička ljubav prema elegantnim komadima nakita koji su dovoljno decentni da biste ih mogli nositi svaki dan bez da vam dosade. Kada su shvatile da na tržištu ne postoji ništa što bi zadovoljavalo njihove želje pokrenule su Otiumberg. Brend odlikuje bezvremenska ljepota svakog pojedinog komada, bez obzira na trendove koji vladaju i mijenjaju se u hektično brzim intervalima. Otiumberg želi svojim kupcima ponuditi nakit koji će biti njihov suputnik godinama, ako ne i desetljećima, a koji će ih podsjećati na lijepe životne trenutke. Posebna čar Otiumberg nakita, koji je najčešće izrađen u zlatu ili u srebru, jest što se komadi jednostavno kombiniraju kreirajući zanimljive stilske igre, a najjednostavnije je pritom eksperimentirati slažući ogrlice ili pak naušnice.

Otiumberg je brend koji će obožavati ljubiteljice decentnog nakita (фото 2)

Christie i Rosanna tvrde kako je Otiumberg istovremeno i luksuzan i praktičan te da komadi imaju razumnu cijenu imamo li u vidu da se izradi pristupa s posebnom pažnjom, a kvaliteta je besprijekorna. "Otiumberg je nakit koji je sačinjen da bi se nosio, poklanjao, primao i, prije svega, cijenio. Napravljen je iz ljubavi prema nakitu i ženama koje ga nose", napisali su na službenim stranicama brenda. Ljubitelji minimalizma i stilske nenametljivosti složit će se da izgleda - naprosto neodoljivo.

Otiumberg je brend koji će obožavati ljubiteljice decentnog nakita (фото 3)

Leave a comment

više