Search

Otkrijte četiri mala brenda asesoara čiji modni detalji izgledaju kao da ste ih kupili na egzotičnom putovanju

Otkrijte četiri mala brenda asesoara čiji modni detalji izgledaju kao da ste ih kupili na egzotičnom putovanju

Tekst: BURO.


Sjećate li se onog vremena kada smo s putovanja dovlačili modne detalje koji su nas podsjećali na provod na obali? To sjećanje nas je potaklo da potražimo nove i manje brendove čije kreacije izgledaju kao nešto što bismo mogli pronaći u cool u hotelskom butiku kraj plaže. Razmišljamo u smjeru modnih detalja i to onih koji će svaku kombinaciju učiniti posebnom. Možda ovo nije godina koje ćemo se rado prisjećati, ali sve će ionako izgledati bolje kroz prizmu sjećanja. Predlažemo online opciju kupovine memorabilija, prerasli smo magnete i kamenčiće, ali smo za novu cool torbu i nakit uvijek raspoloženi. Predstavljamo vam brendove na koje biste trebali obratiti pažnju.

GIMAGUAS

Otkrijte četiri mala brenda asesoara čiji modni detalji izgledaju kao da ste ih kupili na egzotičnom putovanju (фото 1)
Otkrijte četiri mala brenda asesoara čiji modni detalji izgledaju kao da ste ih kupili na egzotičnom putovanju (фото 2)

 

„Jimaguas“ je riječ koja na Kubi znači „blizanci“, a također je naziv brenda blizanki Sayane i Claudie. Ove sestre obožavaju putovati svijetom i tijekom svojih ekspedicija posjećuju male radionice. Sve to je rezultiralo pokretanjem vlastitog brenda 2016. godine. Danas, one imaju proizvodnju od Madagaskara do Meksika, a komadi se prodaju online kao i kroz pop up dućane koji su se dosad pojavili u Barceloni, Madridu, Londonu i New Yorku. Također, zalažu se za osnaživanje lokalnih zajednica i blisko surađuju s nevladinim organizacijama u Senegalu i Nepalu na razvijanju socijalnih programa koji će pomoći zanatlijama.

 

EMILY LEVINE

Otkrijte četiri mala brenda asesoara čiji modni detalji izgledaju kao da ste ih kupili na egzotičnom putovanju (фото 3)
Otkrijte četiri mala brenda asesoara čiji modni detalji izgledaju kao da ste ih kupili na egzotičnom putovanju (фото 4)

 

Emily Levine je godinama radila kao dizajnerica za Etro da bi se poslije jednog posjeta Japanu odvažila i samostalno zaplivala modnim vodama. Danas ona vodi sve popularniji brend koji nam je zapeo za oko zbog fantastičnih torbi. Radi se o torbama egzotičnog izgleda koje se izrađuju od vintage svilenih marama. Dizajnira i nakit, za koji kaže da je inspiriran nostalgijom i zaista njeni komadi neodoljivo podsjećaju na narukvice prijateljstva koje smo godinama donosili s mora.

 

ÉLIOU

Otkrijte četiri mala brenda asesoara čiji modni detalji izgledaju kao da ste ih kupili na egzotičnom putovanju (фото 5)
Otkrijte četiri mala brenda asesoara čiji modni detalji izgledaju kao da ste ih kupili na egzotičnom putovanju (фото 6)

 

Cristina Mantilla i Duda Teixera se deklariraju kao dizajnerske i posvećene putnice. Odlučile su svoju fascinaciju plažama i morem prevesti u nakit koji je dovoljno neobičan da pokupi sve poglede, ali istovremeno dovoljno minimalistički da se može nositi svaki dan. Kako se sve izrađuje ručno od prirodnih materijala, nijedan komadić nije isti i upravo su jedinstvenost i autentičnost odrednice koje ove djevojke propagiraju.

 

ATELIER DES FEMMES

Otkrijte četiri mala brenda asesoara čiji modni detalji izgledaju kao da ste ih kupili na egzotičnom putovanju (фото 7)
Otkrijte četiri mala brenda asesoara čiji modni detalji izgledaju kao da ste ih kupili na egzotičnom putovanju (фото 8)

 

Iza brenda Atelier Des Femmes stoji nizozemska poduzetnica Floor Bos. Ona je bila inspirirana devedesetim godinama 20. stoljeća i odlučila se posvetiti kreiranju modnih detalja koji na prvi pogled imaju vibru francuske rivijere. Radi se o trakama i gumicama za kosu, šeširićima i špangicama koji su namijenjeni nježnoj romantičnoj djevojčici koja spava u svakome od nas.

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više