Search

Otkrijte umjetnički nakit s najljepšom ljubavnom porukom

Otkrijte umjetnički nakit s najljepšom ljubavnom porukom

Idealan poklon za blagdane

Tekst: Promo

Image: PR

FREYWILLE kolekcija "Hommage a Alphonse Mucha" je jedan od najljepših opusa koji čine setovi nakita posvećeni remek-djelima istoimenog slavnog češkog slikara i najvažnijeg protagonista umjetničkog pokreta Art Nouveau...

U bečkom ateljeu spreman joj se je pridružiti  još jedan čaroban dizajn - Poésie d’amour. FREYWILLE ujedinjuje nježne pastelne nijanse i secesijsku ornamentiku u poetičnu kompoziciju koja senzualno reinterpretira zanos ženskom ljepotom te osjećaj zaljubljenosti i beskrajne radosti. Austrijski umjetnici nadahnuće nalaze u fascinantnim Muchinim crtežima žena na cvjetnoj pozadini, tzv. femmes fleur, čija lica uokviruje bujna kosa ukrašena bogatim ornamentima i paunovim perjem.

FREYWILLE dizajn Poésie d’amour moderna je reinterpretacija secesijske manire u kojoj se dinamične, valovite linija sinkopiranog ritma, dekorativnost i asimetričnost pretvaraju  u suptilne, ljubavne stihove nježnih smaragdnih i ružičastih tonova. Svaka FREYWILLE umjetnička minijatura od emajla izrađuje se jedinstvenim i iznimno složenim procesom koji podrazumijeva više od 100 pojedinačnih koraka od kojih je većina ručni rad. Poésie d’amour je prvi FREYWILLE dizajn u kojem se emajl postavlja u okvire od 24kt rose gold pozlate. Kolekcija će uskoro biti dostupna i u zagrebačkom butiku, Preradovićeva 2, a već se može pogledati ovdje.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više