Search

Ova nova dizajnerska torbica mogla bi postati veliki hit

Ova nova dizajnerska torbica mogla bi postati veliki hit

Prada Sidonie

Tekst: D.D.


Image: Buro247.my,
Buro247.ua,
Instagram

Ove godine torbe Dior Saddle i Fendi Baguette doživjele su svoj povratak, a zatim se u igru uključila i talijanska modna kuća Prada koja je ove jeseni predstavila reinterpretaciju svojeg modela Sidonie, a takav je veoma sličan model Cahier po prvi puta predstavljen na reviji za sezonu proljeće/ljeto 2000. godine. Ubrzo se našla u fokusu trendseterica, a svoje su modele nabavile i manekenke Kaia Gerber i Bella Hadid, što nam daje naslutiti da bi se moglo raditi o torbi koja će biti hit iduće godine.

Ova nova dizajnerska torbica mogla bi postati veliki hit (фото 1)

Nova it torba dio je Resort 2019 kolekcije i može se pronaći u dvije verzije. Za razliku od spomenutog modela iz 2000. godine koji se sada nalazi u bogatom arhivu modne kuće, Sidonie krasi zaobljenija silueta te joj metalni detalji u srebrnoj boji daju puno moderniji finiš. Izrađena je od glatke kože, a dostupna je u više varijanti pa se paleta boja kreće od bijele i crne, upečatljive crvene pa sve do zemljanih tonova. Metalni rubovi obje verzije, kao i kopče na Sidonie inspirirani su dizajnom Marija Prade, koji je slične detalje koristio na svojoj kolekciji kovčega i torbi za putovanje.

Ova nova dizajnerska torbica mogla bi postati veliki hit (фото 2)

Obje torbe su iste veličine samo što se radi o jednom flap modelu, dok se na drugom nalazi patentni zatvarač. Jedino su crni modeli izrađeni samo u jednoj boji, pa će takve odabrati minimalistice, dok sve ostale krase crni detalji. Cijena flap Sidonie je 3100 dolara, dok ona s patentnim zatvaračem košta 1950 dolara, a mogu se naručiti putem stranice talijanske modne marke koja je ove godine doživjela pravu renesansu i to upravo reinterpretacijom svojih vintage komada.

Bella Hadid nosi crnu flap Sidonie

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više