Search

Ovaj hrvatski brend nakita oduševit će vas svojom jednostavnošću

Ovaj hrvatski brend nakita oduševit će vas svojom jednostavnošću

Ekeftan i upečatljiv!

Tekst: BURO.


Image: Instagram

Kada je riječ o komadima u koje treba uložiti, klasični modeli nakita svakako su jedna od kategorija na kojoj ne treba štedjeti. Prvenstveno, nakit je idealan ukras svakog outfita te obnavlja našu garderobu bez dubokog posezanja u džep, a k tome, radi se o predmetima koji, za razliku od odjeće, ne propadaju pa ih tako možete nositi čitav niz godina.

Upravo takav, bezvremenski nakit kreiraju Brigita Ercegović i Ivona Kuzmanić, splitske kreativke koje stoje iza domaćeg brenda Knot, a koji je vrlo brzo postao omiljen među domaćim pobornicama minimalizma.

Ovaj hrvatski brend nakita oduševit će vas svojom jednostavnošću (фото 1)

Za svoj nenametljiv, a opet efektan nakit inspiraciju pronalaze u minimalizmu i jednostavnosti, a u svaki komad su umetnuti maleni kamenčići, svileni konac, kao i perle. Geometrijski minimalizam, jasne i pročišćene linije ono je što Knot čini prepoznatljivim, a da je "manje više" jasno je već na prvi pogled na ovaj upečatljivi nakit. Osim u minimalizmu, splitske dizajnerice inspiraciju crpe i iz boho stila što je, naposljetku, vidljivo i iz njihove nonšalantne, lepršave estetike.

Ovaj hrvatski brend nakita oduševit će vas svojom jednostavnošću (фото 2)

Najpoznatiji komad ovog brenda su naušnice Shapes, ručno izrađene od japanskih staklenih perli, kao i prstenje izrađeno od mjeda. Za koji god se komad odlučili, izvjesno je kako će vam podići baš svaku odjevnu kombinaciju, a ako ste mislili da minimalizam i boho stil ne idu zajedno, ovaj će vas brend zasigurno uvjeriti u suprotno.

Ovaj hrvatski brend nakita oduševit će vas svojom jednostavnošću (фото 3)

 

Ovaj hrvatski brend nakita oduševit će vas svojom jednostavnošću (фото 4)

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više