Search

Ove natikače su stalno rasprodane iako ih još nigdje ne možemo nositi

Ove natikače su stalno rasprodane iako ih još nigdje ne možemo nositi

Tekst: BURO.


Sigurno ste primijetili neon zelene natikače s debelom trapez potpeticom koje svako malo iskaču na Instagramu. Nose ih blogerice, a od jučer i Kylie Jenner koja će ih sigurno gurnuti do novih visina popularnosti bez obzira na to što mi ili vi mislili o njenom modnom ukusu. Kad vas Kardashianka objavi, to znači da je uza ugla lista čekanja, pogotovo kada govorimo o mlađoj generaciji potrošača koji ionako plaćaju tenisice po 1000 eura. Radi se o modelu natikača koje dolaze iz posljednje kolekcije talijanskog brenda The Attico. Ako pratite modnu scenu, upoznati se s Giorgijom Tordini i Gildom Ambrosio koje stoje iza ovog (još uvijek malenog) brenda, koji se može pohvaliti velikim klijenticama.

Odjeća s njihovim potpisom je kao stvorena za partyje te sasvim sigurno čeka bolja vremena, ali cipele su univerzalan komad koji će žene očigledno kupovati bez obzira na pandemiju i činjenicu da u njima nemamo gdje otići. Možemo “otići” na Instagram, što velik broj žena danas i radi. Pogotovo one koje žive od svojih profila i stalno moraju biti modno apdejtane.

Ove natikače su stalno rasprodane iako ih još nigdje ne možemo nositi (фото 1)

@Endlessyloveclub

Devon dolazi u nekoliko boja, međutim neon zelena se nekako najviše uhvatila kao trend. Ne možete ih pronaći nigdje jer su rasprodane na svim e-commerce stranicama, uključujući i web shop brenda.  Načinjene su od lakirane kože s debelom piramidalnom potpeticom visine 11cm, a cijena im iznosi 590 eura. Iako ih trenutno ne možemo zamisliti na nogama, moramo priznati da su zanimljiv dodatak. Sigurno će dobro pristajati uz obične traperice i bijelu košulju, a svoj puni potencijal će doživjeti u ljetnim mjesecima u kombinaciji s nekom mini haljinom ili suknjom i preplanulim tenom.

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više