Search

Ove Zarine čizme ćemo kupiti sad i nositi ih u prve dane proljeća

Ove Zarine čizme ćemo kupiti sad i nositi ih u prve dane proljeća

Tekst: BURO.


Ok, znamo da ne izlazimo iz kućnih papuča i ravnih čizama koje navučemo na traperice ili trenirku kako bi se odvukli do posla ili dućana. Trenutna situacija nam nalaže razmišljanje u stilu: "strpi se do proljeća kad malo zatopli i onda ćeš se izbaciti iz te trenirke i odjenuti nešto za sebe".

Iako smo već navikli da nam je stalno udobno i smatramo da sređivanje stvarno nije neki prioritet u ovim vremenima, ne možemo zaobići neke komade koji kao da nagovještavaju da ćemo se jednom opet „picnuti“ i prošetati gradom za lijepog dana ili večeri. Nismo odustali od ideje lijepe haljine i lijepih čizama, samo smo je privremeno stavili po strani jer, ponavljamo, sada nije prilika.

Ove Zarine čizme ćemo kupiti sad i nositi ih u prve dane proljeća (фото 1)

U ovu našu imaginarnu proljetnu priču ulaze ove čizme. Savršene u svojoj jednostavnosti, moćne u kombinaciji s nekom drapiranom mini haljinom i oversized traper jaknom. Radi se o modelu iz Zarine limitirane kolekcije i možemo vam kazati da ih gledamo već danima. Načinjene su od prave kože (zato je i cijena 1000 kuna) , imaju minijaturnu tanku potpeticu u kojoj možete hodati cijeli dan i izgledaju kao pravi dizajnerski komad. Nije nam rođendan, ali ide Božić. Pogodite što je prva stvar na listi želja?

Ove Zarine čizme ćemo kupiti sad i nositi ih u prve dane proljeća (фото 2)

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više