Search

Ovo će biti tri najpopularnija modna dodatka u novoj sezoni

Ovo će biti tri najpopularnija modna dodatka u novoj sezoni

Torbice, chokeri i remeni


Image: Buro247ru / Imaxtree

Kad je jesenska sezona u pitanju uvijek najviše pažnje privuku modni dodaci, a sudeći prema dizajnerskim kolekcijama ovo su tri modna dodatka koja će se najviše nositi u jesen 2017.

Među njima su choker ogrlice koje su još uvijek vrlo popularne baš kao i remen nošen u struku koji je još zanimljiviji ako je za njega pričvršćena mala torbica, a tu su i višestruke torbice o kojima smo već pisali. U nastavku otkrijte ova tri modna dodatka i pogledajte što dizajneri predlažu kako ih nositi u novoj sezoni.

Remen u struku

S detaljima stila osamdesetih godina prošlog stoljeća vratilo se i nošenje remena visoko u struku. U svojim ih kolekcijama za jesen 2017. godine imaju velike modne kuće kao što su Balenciaga, Anna Sui, Oscar de la Renta, Michael Kors, Alexander McQueen, Bottega Veneta, Simone Rocha, Balmain, Hermes, Louis Vuitton i brojni drugi. Među velikim modnim kućama posebno se ističe Gucci koji za svoje remene pričvršćuje torbice koje, osim što su vrlo praktične, izgledaju doista sjajno. U galeriji otkrijte sve dizajnerske remene koji će se nositi u nadolazećoj sezoni.

Choker ogrlica

Iako se činilo kao da smo završili priču s chokerima velike modne kuće predstavile su ih i u svojim jesenskim kolekcijama za 2017. i od njih ne namjeravaju odustati tako brzo. Choker ogrlice za ljeto tako predlažu najveće svjetske modne kuće među kojima su Dior, Oscar de la Renta, Balmain, Elie Saab, Versace, Chanel, Gucci, Roland Mouret, Junya Watanabe i još niz drugih kuća. U galeriji pogledajte 25 kombinacija s posljednjeg modnog mjeseca i otkrijte kako dizajneri predlažu nošenje choker ogrlica za jesen 2017. godine.

Višestruke torbice

Chanel je u svojoj kolekciji za jesen 2017. godine predstavio ruksake s kojih visi još nekoliko dodatnih mini torbica u koje možete staviti sitniš ili ključeve. Anya Hindmarch je također predstavila ruksake za jesen, ali ih je dobila tako što je spajala više torbica u jednu veću formu ruksaka. Fendi pak nudi više mini torbica provučenih kroz jedan obruč, slično kao i Gucci koji ih niže jednu iznad druge i povezuje metalnim kopčama. I Coach nudi zanimljivu ideju i predlaže da jednu torbicu nadolazeće jeseni nosite u ruci, a drugu preko ramena. Osim kod spomenutih brendova, ovom su se trendu priklonili i Lanvin, Mulberry, Elizabetha Franchi i Valentino, te se čini da će upravo on biti jedan od najpopularnijih jesenskih trendova.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više