Search

Ovo je nova dizajnerska \"it\" torba

Ovo je nova dizajnerska "it" torba

Acne Musubi torba


Image: Imaxtree,
Acne Studios,
Pernille Teisbaek Instagram

Švedski brend Acne osmislio je novu "it" torbu koja se istaknula kao jedna od najupečatljivijih u netom završenom modnom mjesecu

Torba nazvana "Musubi" predstavljena je u njihovoj kolekciji za proljeće/ljeto 2016. godine, a tijekom modnog mjeseca zaživjela je i na ulicama modnih metropola. Danska trendseterica Pernille Teisbaek "isfurala" ju je u kombinaciji s lakiranim kožnim kaputom, blogerica Susie Lau poznatija kao Susie Bubble nosila je svoj "Musubi" model u kombinaciji sa širokim hlačama u boji fuksije i floralnom jaknom, a fotografkinja Tamu Mcpherson iskoristila ju je za podizanje tamnoplavog odijela koje je nosila tijekom Tjedna mode u Parizu.

Tamu Mcpherson

Susie Lau
Ova je zanimljiva torba inspirirana tradicionalnim japanskim obi pojasem kojim se veže kimono. Čvrste je, stroge forme, no na prednjoj strani ima predimenzionirani čvor napravljen od širokih traka kože. Vanjski je dio torbe izrađen od janjeće kože, dok je unutrašnja podstava izrađena od goveđe. Torba dolazi u crnoj i jarko zelenoj boji koja je i osvojila trendseterice diljem svijeta, a postoje tri modela - velika shopper torba, manji model za nošenje preko ramena i clutch. S obzirom na model odnosno veličinu, cijene torbe se kreću od 900 do 1500 eura.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više