Search

Pan & The Dream čarape kao dekorativni modni detalj

Pan & The Dream čarape kao dekorativni modni detalj

Nježne i lagane


Image: http://www.panandthedream.com/

Talijanski kvalitetni materijal i američka ručna izrada ove čarape čine delikatnim i profinjenim modnim dodatkom te savršeno pristaju uz salonke i sandale s platformom

Čarape američkog brenda Pan & The Dream ovih su dana preplavile mnoge Instagram profile. Izrađene od finog delikatnog talijanskog materijala i inspirirane vintage čarapama kakve su se nekada nosile, krasi tek šav na stražnjoj strani. Izgledaju baš poput nosivog prozračnog, gotovo nevidljivog detalja koji nepretenciozno nadopunjuje modne kombinacije. "Naborana" estetika je ono što ove čarapice izdvaja od ostalih i dodaje mu nonšalantnost u odijevanju. Bilo da se radi o maloj crnoj haljini ili culottes hlačama ovaj bezvremenski komad nije samo trenutni trend. 

Ništa ne traje vječno, ali vlasnici brenda vjeruju u kvalitetu tkanine koju koriste i ako se tretiraju kao i svaki delikatan odjevni predmet, mogle bi trajati godinama. Svaki par čarapa je ručni rad izrađen u New Yorku s velikom pažnjom na detalje. U ponudi trenutno imaju neutralne boje, crnu, ružičastu i crvenu, a kome to nije dovoljno, otvoreni su za primanje narudžbi. 


Pan & The Dream čarape kao dekorativni modni detalj (фото 1)

 

Pan & The Dream čarape kao dekorativni modni detalj (фото 2)

 

Pan & The Dream čarape kao dekorativni modni detalj (фото 3)

 

Pan & The Dream čarape kao dekorativni modni detalj (фото 4)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više