Search

Perrin Paris torbice u koje ćete se zaljubiti

Perrin Paris torbice u koje ćete se zaljubiti

Elegancija s pomakom


Image: http://perrinparis.com/

Tvrtka koja je osnovana davne 1893. godine u Francuskoj prvenstveno je bila poznata po izradi najfinijih kožnih rukavica

Izuzetna kvaliteta i uzbudljive kreativne ideje, glavna su ideja francuskog brenda Perrin Paris koji sa svojom stoljetnom tradicijom još uvijek iznenađuje iz sezone u sezonu. Tvrtka je osnovana 1893. godine u Francuskoj i bila je usko specijalizirana za izradu rukavica od najfinije kože. Uskoro je svoju stručnost proširila i na jedinstvene luksuzne kolekcije torbi i ostalih modnih dodataka, koje uvijek spajaju vrhunsku kvalitetu, pomno biranu kožu i zanimljiva idejna rješenja. Modeli su većinom inspirirani retro torbicama prošlih vremena, ali s elegantnim pomacima. Dnevne torbe, baš kao i one večernje, rijetko će proći nezapaženo zbog svojeg jedinstvenog dizajna.

Perrin Paris torbice u koje ćete se zaljubiti (фото 1)

Aktualna kolekcija za proljeće i ljeto u sebi provlači većinom pastelne nijanse poput zagasite lavande, boje mandarine i limete. Uz prirodne materijale poput rafije tu je glatka koža, ili ona s uzorkom koja je promišljeno odabrana za svaki model. Najpopularnije su clutch torbice, koje kao detalj imaju narukvice napravljene od drva, metala ili rupičaste kože pa djeluju poput finih rukavica. Uz bok im stoje šarmantni retro oblici, koji podsjećaju na večernje torbice koje su se nosile u 40-im godinama, ili pak oni nalik na ukrasne kutije za cvijeće. Francuski nenametljivi chic kakvog se ne bi posramila ni ikona Jane Birkin sada je dostupan u online shopu Moda Operandi. 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više