Search

Pet brendova ljetnih torbica koji će vas oduševiti

Pet brendova ljetnih torbica koji će vas oduševiti

Cult Gaia, Staud, Muun i drugi


Malene, ali praktične torbice idealne su za ljetne dane, a mi smo izdvojili pet najpopularnijih brendova koji imaju upravo takve torbice

U nastavku otkrijte pet brendova torbica koji su ovog ljeta najpopularniji među trendsetericama, a čije su odlične ljetne torbice oduševile i nas.

Muun

Muun je brend najpoznatiji po svojim pletenim torbicama. Njih ručno izrađuju i boje žene u Gani odakle se šalju u Pariz gdje im se u ateljeu dodaju kožni akcenti i torbice odlaze u prodaju. Svaka Muun torbica je ručni rad i zbog toga je unikatna, a one su idealne za ljetne dane te dolaze u svim veličinama pa ih ljeti možete nositi i na plažu i za večernje izlaske i druženja.

Pet brendova ljetnih torbica koji će vas oduševiti (фото 1)

Staud

Brend Staud ima odlične ljetne torbice, a ove je sezone predstavio hit torbicu o kojoj smo već pisali. Radi se o torbici koju trendseterice ovog ljeta ne ispuštaju iz ruku. Torbica je okruglog dna, izrađena od kože, a presvučena pletenom mrežom u kojoj zapravo nosite kožnu bazu. Na kraju mreže dodane su smeđe kožne ručke koje su, kao i baza, u kontrastu sa svijetlosmeđom mrežom. Ovu zanimljivu torbicu obožavaju trendseterice pa smo je ovog ljeta već vidjeli u rukama Leandre Medine, Aimee Song, Jacey Lenae Duprie i brojnih drugih trendseterica, a zahvaljujući njima Staud je jedan od najpopularnijih brendova torbica ovog ljeta.

Pet brendova ljetnih torbica koji će vas oduševiti (фото 2)

Cult Gaia

Ovaj je brend najpoznatiji po svojoj drvenoj torbici koju nose sve trendseterice. Radi se o polukružnom modelu od drva koji dolazi u natur boji drveta, ali i u bijeloj, crnoj, zelenoj i nekim drugim trendi bojama. Cijene ove torbice variraju od 140 do 298 dolara, ali su one nedvojbeno najpopularnije torbice ovog ljeta i brend Cult Gaia gradi svoj uspjeh isključivo oko njih.

Pet brendova ljetnih torbica koji će vas oduševiti (фото 3)

Yuzefi

Yuzefi je brend koji je pokrenula dizajnerica Nasa Yousefi, a čije torbice možete nositi kroz cijelu godinu. Ona je svoj brend prošle godine prvi put predstavila u Londonu i u kratkom je roku osvojila publiku diljem svijeta. Za Yuzefi su karakteristične dekonstruirane torbice koje su istovremeno funkcionalne i trendi. Dizajnerica ih obično izrađuje od kože zbog čega ih možete nositi i tijekom cijele godine, a ne samo ljeti.

Pet brendova ljetnih torbica koji će vas oduševiti (фото 4)

Wai Wai

Brend Wai Wai osnovao je bivši stilist Leo Neves, kako bi kroz njega široj publici predstavio tradicionalne tehnike izrade modnih dodataka u okviru modernog dizajna. Nakon uspješne karijere u ulozi stilista, Neves je odlučio kako je pokretanje takvog brenda pravi sljedeći korak u njegovoj karijeri i tako je nastao brend koji nudi šarmantne okrugle torbice od pletenog šiblja ukrašene resama ili remenima u boji. Dizajnera u radu najviše inspirira grad u kojem stanuje, Rio de Janeiro, i iz kojeg crpi njegovu pozitivnu energiju koju onda prenosi u svoj dizajn.

Pet brendova ljetnih torbica koji će vas oduševiti (фото 5)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više