Search

Popularni brend Havaianas ponovno oduševio novim kolekcijama

Popularni brend Havaianas ponovno oduševio novim kolekcijama

Predstavljanje u maloj tropskoj oazu u centru Zagreba

Urednik: BURO.


Image: PR

Kultni brend Havaianas iznenađuje nas svake sezone svojom kreativnošću i inovacijom kada su u pitanju novi modeli i kolekcije ljetne obuće. U Velvet Cafeu, koji je na jedan dan postao mala tropska oaza, nove kolekcije Havaianasa razgledali su neki od vodećih hrvatskih influencera poput Lidije Lešić, Barbare Repe i Tomislava Pancirova. Na ekskluzivnom predstavljanju novih kolekcija influenceri i predstavnici medija mogli su se upoznati s pričom i idejom koja stoji iza novih modela.

Lidija Lešić

Standardne, i već tradicionalne kolekcije, poput Slim i Brasil Logo upotpunili su modeli u novim vibrantnim i ljetnim bojama poput neonske zelene ili hot pink nijanse koje će razveseliti svaku garderobu. Osim standardnih kolekcija zapravo su prave zvijezde bile nove kolekcije s različitim uzorcima i teksturama. Slim Strapped i Top Fashion kolekcije zanimljivi su spoj standardnih modela s ludim bojama i kreativnim printevima koje su same po sebi simbol pravog ljeta.

Popularni brend Havaianas ponovno oduševio novim kolekcijama (фото 1)

Neodoljivi Slim Glitter modeli uhvatili su pažnju na samom početku zbog svog sjaja koji uz sunce još više dolazi do izražaja, a opet se izvrsno uklapa u večernje kombinacije zbog svoje doze glamura. Osim glitterom, Havaianas se ove godine poigrao i s baršunom te su tako nastali Velvet Slim modeli koji su neizostavni ako vam fali malo elegancije među ljetnom obućom. You St. Tropez sandale vratile su se i ove godine u novim bojama te se predviđa da će opet biti ljetni hit zbog svojeg retro i ženstvenog izgleda. Posebne kolekcije s printevima poput IPE, Tarsila, Hype, Game of Thrones, Marvel, Star Wars i Harry Potter pokazale su uvijek šareni i zabavni duh Havaianasa.

Popularni brend Havaianas ponovno oduševio novim kolekcijama (фото 2)

Nove kolekcije Havaianasa svidjet će se svim ljubiteljima šarenila, glamura i popularne kulture. Svatko je mogao pronaći barem jednog favorita među njima te je time još jednom potvrđeno da ovaj brend prati, ali i postavlja trendove.

Popularni brend Havaianas ponovno oduševio novim kolekcijama (фото 3)

Popularni brend Havaianas ponovno oduševio novim kolekcijama (фото 4)

Popularni brend Havaianas ponovno oduševio novim kolekcijama (фото 5)

Leave a comment

više