Search

Potvrda uspjeha: Modni dvojac KLISAB osmislio kolekciju naočala za Ghetaldus

Potvrda uspjeha: Modni dvojac KLISAB osmislio kolekciju naočala za Ghetaldus

Predstavljena najavns kampanja za ekskluzivnu kolekciju naočala snimljenu na lokacijama Nacionalnog parka Paklenica

Urednik: D.D.

Image: Petra Mrša

Hrvatski dizajneri KLISAB, koji u posljednje vrijeme nižu uspjeh za uspjehom, u suradnji s optikom Ghetaldus, osmislili su kolekciju naočala koja će službeno biti predstavljena 10. veljače. Postala je to, tako, najočekivanija modna suradnja sezone, a ekskluzivnoj kolekciji posebno se vesele mlađe generacije, kojima je dizajn dvojca KLISAB omiljen. Ususret predstavljanju suradnje, KLISAB i Ghetaldus lansirali su zanimljivu kampanju kojom najavljuju kolekciju te uoči same premijere otkrivaju neke od modela koji će se naći u ovoj jedinstvenoj kolekciji sunčanih i dioptrijskih naočala koja će razoružati sve ljubitelje ovog nadaleko obožavanog modnog dodatka.

Potvrda uspjeha: Modni dvojac KLISAB osmislio kolekciju naočala za Ghetaldus (фото 1)

Naime, vrhunskim komadima odjeće te svojim popularnim torbama koje uživaju it status, modni dvojac je ovom suradnjom pridodao i kolekciju naočala KLISAB za Ghetaldus, proširivši tako ponudu dizajnerskog asesoara sa svojim potpisom. Kampanju, koja se sastoji od serije diptiha snimljenih na bijeloj studijskoj pozadini i u Nacionalnom parku Paklenica, potpisuje fotografkinja Petra Mrša.

Potvrda uspjeha: Modni dvojac KLISAB osmislio kolekciju naočala za Ghetaldus (фото 2)

U ulogama modela našli su se modeli agencije Relatum Models Management - Niko M., Hilda H., Natali V. i Marija F. - koji na fotografijama uz najnovije modele KLISAB naočala nose i kapute i odjeću ovog modnog dvojca. Make up je djelo Petre Sever, dok kosu potpisuje Branka Trohar (Ponytail). Za styling kampanje koju je produkcijski vodio Nikola Beban, zaslužna je Ana Nikačević. Kolekcija će biti predstavljena 10. veljače u Velikoj dvorani Hrvatskog glazbenog zavoda, dok će se modeli u prodaji naći od 11. veljače.

Potvrda uspjeha: Modni dvojac KLISAB osmislio kolekciju naočala za Ghetaldus (фото 3)

Potvrda uspjeha: Modni dvojac KLISAB osmislio kolekciju naočala za Ghetaldus (фото 4)

Potvrda uspjeha: Modni dvojac KLISAB osmislio kolekciju naočala za Ghetaldus (фото 5)

Potvrda uspjeha: Modni dvojac KLISAB osmislio kolekciju naočala za Ghetaldus (фото 6)

više