Search

Povratak 90-ih: Reebok Aztrek je udobno rješenje za svaki dan

Povratak 90-ih: Reebok Aztrek je udobno rješenje za svaki dan

Tenisice koje smo nekoć nosili

Urednik: A.P.


Image: Denis Butorac

Rebook Aztrek je autentična cipela za trčanje, ali se ponovno pokreće taj retro inspired suvremeni izgled današnjeg uličnog stila. Možemo primijetiti kako se stil devedesetih ponavlja, to jest kako se određeni trendovi opet vraćaju u modu. Ističe se duh 90-ih kroz hrabre boje i grafičke elemente. Reebok classic je ove godine opet predstavio Reebok Aztrek model koji je dizajnirao Christian Tresser u devedesetima, te je tako osigurao izvanrednu reputaciju za Reebok. Razlog zašto je taj model tenisica toliko popularan je zato što model spaja inovativno, klasično i funkcionalno.

reebok

Dolaze u raznim kombinacijama boja; od narančasto bijelih, do crno bijelih, i crveno plavih što daje slobodu da ih kombinirate na razne načine. Baš iz tog razloga, ovaj klasični model dobro izgleda uz svaki outfit. Može ih se kombinirati na različite načine baš zbog širokog izbora boja koje su ponuđene. Ako ciljate na business casual, super će izgledati na all black look, crni sako i par skinny crnih traperica. Također na neki everyday look, najdraži par traperica iz ormara i oversized zimsku jaknu, pa čak ako ih kombiniram na neki ljetni look, uz traper jaknu i kratku bijelu haljinicu.

Reebok

Reebok Aztrek su idealan par tenisica koje svatko treba u ormaru ako voli taj "classic with a twist look". Najbolje je to što u njima možete izgledati i dotjerano te udobno vam je i ne skačete u potpeticama po gradu. Dapače, kombiniranje ovim izborom tenisica s nekim business casual lookom mogu istaknuti kreativnost i "razbiti" neki očekivani izbor cipela. Pritom, ako ste u žurbi i ako morate trčati s jednog mjesta na drugo, ove tenisice su provjereno najudobnije. Više pronađite na buzzsneakers.com

reebok aztrek

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više