Search

Poznati danski brend nakita stigao u Zagreb

Poznati danski brend nakita stigao u Zagreb

U Indigo Store

Tekst: A.P.

Image: Press

Zagrebački Indigo Store svoju je ponudu obogatio s još jednim poznatim brendom. Radi se o danskom brendu nakita Jane Koenig, omiljenom kod minimalistica s istančanim ukusom

Danci su poznati po vrhunskom dizajnu i nenametljivoj estetici koja je u kratkom roku osvojila svijet i pokrenula sveprisutan "skandi trend". Jedna od prvakinja minimalističkog dizajna svakako je dizajnerica Jane Koenig, koja je vlastiti brend pokrenula davne 1986. godine. Jane u svojim sezonskim kolekcijama uglavnom kombinira srebro, 18-karatno zlato i bižuteriju, a dva puta godišnje lansira i ekskluzivnije kolekcije s dragim kamenjem i plemenitim materijalima.

jane koenig

Žena za koju dizajnira je elegantna, odmjerena i moderna što dokazuju i brojne klijentice među kojima se nalaze imena Cheryl Cole i Pernille Teisbaek. Pored narukvica i prstenja iznimno je popularna kolekcija "Love Letters" koja je, kako joj samo ime kaže, sastavljena od sitnih kockica sa slovima. Kockice možete kombinirati sami i tako složiti vašu poruku na ogrlici. Više o brendu saznajte na službenoj stranici, a novu kolekciju ekskluzivno pronađite u Indigo Storeu (Dežmanova 1).

koenig

koenig

Related articles

Buro 24/7 Selection

više