Search

Prada predstavila novi model elegantne torbe

Prada predstavila novi model elegantne torbe

Prada Galleria Bag in City Calf

Image: Promo

Dva najpoznatija Pradina modela Galleria i Saffiano dobila su pojačanje u obliku klasične elegantne torbe koja im bez problema može konkurirati

Postoje određene torbe koje nas svojim dizajnom, jednostavnošću i bezvremenskim izgledom začaraju već na prvi pogled. Prada je stručnjak kada su u pitanju modeli nenametljivog dizajna koje možete nositi svakodnevno i u svakoj prilici. Traperice, čizme i sako ili lagana cvjetna haljina, manje je važno jer ona pristaje uz sve. Dva najpoznatija Pradina modela torbi svakako su Prada Saffiano i Prada Galleria koje su, čim su se pojavile, zarobile srca mnogih modno osviještenih žena.

Sada je predstavljena nova izvedba modela Galleria koja izgleda odlično. Slična kao i njezina prethodnica, razlikuje se po tome što u unutrašnjosti ima više džepova, mekšeg je oblika i unutrašnjost je u potpunosti izrađen od brušene kože u kontrastnoj boji s vanjskim dijelom. Minimalistički logotip jedini je detalj na ovoj torbi koja dolazi kako u klasičnim, tako i u predivnim proljetnim bojama. Ovu besprijekornu torbu možemo već svrstati u kategoriju vječnih klasika. 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više