Search

Predmet žudnje: luksuzni clutch hrvatskog brenda Piccola Creations

Predmet žudnje: luksuzni clutch hrvatskog brenda Piccola Creations

Nova kolekcija brenda izazvala pomamu na društvenim mrežama

Tekst: D.D.


Image: Piccola Creations

Prije nekoliko godina ovaj nas je brend osvojio svojim personaliziranim cekerima, pa potom i pletenom torbicom u stilu Jane Birkin, a ovog ljeta dizajnerica Doriana Miletić odlučila je otići korak dalje i obožavateljicama modnih dodataka iz zadarske radionice - kojih je na Instagramu gotovo 14 tisuća - ponuditi luksuzan kožnati clutch. Naravno, s obzirom na to da je zadarski brend svoje klijentice osvojio upravo s mogućnošću individualizacije modnih dodataka, i ovaj komad ručno izrađen od kvalitetne talijanske kože krasi našiveno slovo po želji.

Nika Matić

Što se ove proljetne kolekcije tiče, clutch torbice dostupne su u nekoliko boja iz Pantone palete, a riječ je o bež, crvenoj, pastelno ružičastoj, mint zelenoj, baby plavoj i fuksija nijansi. Naravno, uz odabir boje torbice, čije su dimenzije 27 x 20 cm, bira se i boja slova. Clutchevi dolaze i s kratkom kožnatom ručkom, a cijena im iznosi 1090 kn. Sve se torbice izrađuju po narudžbi, a svoj model možete naručiti putem stranice ili Instagrama brenda.

Predmet žudnje: luksuzni clutch hrvatskog brenda Piccola Creations (фото 1)

"Za ovo ljeto pripremili smo kožnate poucheve koji su izazvali pravu pomutnju na društvenim mrežama, a isti model ćemo imati i zimi, samo u zagasitim bojama. Osim toga, spremam i nove canvas torbe i još par ljetnih noviteta koje sad ne bi htjela otkriti. Predstavit ćemo i novu kolekciju kožnatih detalja i neke odjevne predmete, a sve novitete možete pronaći na Piccola Creations Instagram profilu." rekla nam je vlasnica brenda Doriana Miletić.

Predmet žudnje: luksuzni clutch hrvatskog brenda Piccola Creations (фото 2)

Predmet žudnje: luksuzni clutch hrvatskog brenda Piccola Creations (фото 3)

Leave a comment

više