Search

Predmet žudnje: mikro sunčane naočale George Keburia

Predmet žudnje: mikro sunčane naočale George Keburia

Trend sezone

Tekst: D.D.


Image: Buro247.ua,
Instagram

Ultra tanke i male naočale postale su iznimno popularne baš zahvaljujući gruzijskom dizajneru Georgeu Keburiji, a nosi ih čitava četa celebritija...

Sunčane naočale, čiji dizajn kao da je inspiriran filmskim hitom iz 1999. godine "Matrix", definitivno su se nametnuli kao jedan od glavnih trendova proljetno-ljetne sezone. To je jedan od brojnih trendova nadahnut devedesetim godinama, a za njega je, uz brendove obožavane među milenijalkama BLANK, Poppy Lissiman te Roberi & Fraud, najviše zaslužan dizajner George Keburia. Njegovi mikro mačkasti okviri djeluju kao najbolji ulov iz vintage butika, a zapravo se radi o modelu iz proljetne kolekcije dizajnera.

Predmet žudnje: mikro sunčane naočale George Keburia (фото 1)

Kako je otkrio za Vogue, nadahnuće je pronašao i u bogatoj arhivi modne kuće Dior, a najpoželjniji modni dodatak sezone može se pronaći u četiri verzije - crnoj, crvenoj, perla bijeloj i kornjačevini. Talentirani i samouki mladi dizajner svoj je brend osnovao prije osam godina, a pomalo nepraktične sunčane naočale koje kreira obožavaju pjevačica Solange, manekenka Gigi Hadid i osnivačica Man Repellera Leandra Medine.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više