Search

Predmet žudnje: Statement torbica modnog brenda C.Nicol

Predmet žudnje: Statement torbica modnog brenda C.Nicol

Boja konjaka nikad ne izlazi iz mode

Tekst: D.D.


Image: C.Nicol,
Instagram

Modne klasičarke znaju kako su kožnate torbe u boji konjaka nešto u što se isplati uložiti - nijansa je to koja nikad ne izlazi iz mode, a torbama daje dozu otmjenosti. A čini se kako to zna i dizajnerica modnih dodataka Cathleen Nicol čiji je model torbice "Evie" podigao puno prašine na društvenim mrežama. Riječ je o modelu neobične siluete iznimno elegantnog izgleda kojemu doprinose glatka koža te metalni detalji sa zlatnim odsjajem. Torbica brenda C.Nicol je valjkastog oblika te je krase ručka i dugačak remen koji se može i skinuti.

Predmet žudnje: Statement torbica modnog brenda C.Nicol (фото 1)

Statement oblik glavni je adut ovog modela - prošle godine popularne su bile bucket torbice i one u obliku polumjeseca, a torbica "Evie" samo je još jedna interpretacija oble siluete koja očito jako privlači svjetske modne insajderice. Svoj je model nabavila i blogerica Alexis Foreman, a obožavateljice dizajna ovog škotskog brenda su i trendseterice Bettina LooneyMonica de La Villardière.

Predmet žudnje: Statement torbica modnog brenda C.Nicol (фото 2)

Torbica je dovoljno prostrana da vam u nju stanu sve sitnice koje su vam potrebne za "preživjeti" dan, a nećete je moći ni pretrpati nepotrebnim stvarima. Izrađena je od fine talijanske kože što jamči dugotrajnost, a cijena modela iznosi 365 funti. Baš kao pri kreiranju ovog komada dizajnerica škotskog brenda C.Nicol i prilikom osmišljavanja drugih luksuznih modnih dodataka drži se kombinacije bezvremenske elegancije i trendovskih detalja. Sve se torbice ručno izrađuju, a najviši standardi proizvodnje, kao i naglasak na kvalitetnim materijalima dio su DNA-a ovog brenda. U aktualnoj ponudi nalaze samo četiri modela torbica - dostupne u nekoliko različitih verzija, koje odišu jednakom razinom sofisticiranosti kao i popularni model "Evie", a brend besplatno dostavlja diljem svijeta, pa tako i u Hrvatsku.

Predmet žudnje: Statement torbica modnog brenda C.Nicol (фото 3)

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više