Search

Predmet žudnje: Svevremenska Consti torbica

Predmet žudnje: Svevremenska Consti torbica

Nosili bismo ju cijele godine, i na plažu i na večeru i na sastanak...

Tekst: M.M.


Sezonsko odijevanje je, kako se čini, mrtvo. Zahvaljujući porastu svijesti o tome u kakve smo se probleme uvalili zahvaljujući agresivno konzumerističkom načinu života, modni je svijet odlučio njegovati inteligentniji, versatilniji pristup građenju osobnog stila (ali i garderobe), koji će nas služiti 365 dana godišnje, neovisno o vremenskim uvjetima.

Upravo takav pristup odijevanju promoviraju i sestre Allsopp koje stoje iza londonskog brenda USISI, zaslužnog za dizajn neodoljive Consti torbice izrađene od najmekše teleće kože bojane prirodnom bojom, s dodatkom skulpturalne ručke od acetata s uzorkom kornjačevine koja se, zbog lakšeg rukovanja i spremanja sitnica u torbu, okreće.

Predmet žudnje: Svevremenska Consti torbica (фото 1)

Kao i svi ostali komadi koje kreiraju Kathryn, inače dizajnerica nakita, i Millie Allsopp, nekadašnja fashion buyerica, i Consti dolazi u dvije boje - crnoj i nude. Model Consti, za koji ćete morati izdvojiti £380, sjajan je primjer elegantne jednostavnosti koje su sestre pobornice, kao i pravi dokaz da seasonless itekako može biti i timeless.

Leave a comment

više