Search

Predmet žudnje: torbice iz nove kolekcije kuće Givenchy

Predmet žudnje: torbice iz nove kolekcije kuće Givenchy

U kolekciji Whip kriju se krasni modeli

Tekst: D.D.


Image: Instagram,
Givenchy,
Buro247.my

Svoj su debi novi modeli kuće Givenchy iz kolekcije Whip imali na pisti za sezonu proljeće/ljeto 2019. godine, a sada su se napokon pojavile i u online dućanu te francuske modne marke. Kolekcija je dobila naziv po kožnatim pletenicama i čvorovima korištenima kao detaljima, za koje je dizajnerica kuće Clare Waight Keller pronašla u izgledu tradicionalnih bičeva. Dva su modela dio Whip kolekcije - strukturirani model u obliku trapeza izgleda kao tipičan clutch na prvu, ali se zapravo može nositi na više načina, dok je verzija oko struka odraz zadiranja ove francuske modne kuće u aktualne trendove.

Predmet žudnje: torbice iz nove kolekcije kuće Givenchy (фото 1)

"Whip Bag" dostupan je u tri veličine - maloj, srednjoj i velikoj, a sukladno tome možete ju nositi u ruci, na ramenu ili u crossbody verziji. Ova elegantna torbica bit će odličan izbor za dnevne, ali i večernje kombinacije, pogotovo ako odaberete neku od verzija izrađenih od zmijske kože u jarkim bojama. Osim upečatljivih kožnatih detalja, modele torbica krase i detalji u zlatnoj boji koji daju dodatan dodir sofisticiranosti. 

Predmet žudnje: torbice iz nove kolekcije kuće Givenchy (фото 2)

Ako ste u potrazi za casual verzijom predlažemo da bacite oko na The Whip Bum Bag - odnosno elegantnu torbicu oko struka izrađenu od meke i glatke kože u četiri boje. Crna, bijela, mint zelena i losos ružičasta boje su koje krase ovaj chic i praktičan komad s potpisom Givenchyja, čija cijena iznosi 1190 eura. Što se tiče Whip modela, mala verzija stoji 1590 eura, srednja 1790, dok ćete za veliki model morati izdvojiti 1950 eura. Sve modele iz nove kolekcije možete pogledati u galeriji niže ili na stranici brenda

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više