Search

Predmet žudnje: Retro torbica s potpisom francuskog brenda Rouje

Predmet žudnje: Retro torbica s potpisom francuskog brenda Rouje

Novi hit iz radionice pariške trendseterice Jeanne Damas

Tekst: D.D.


Image: Rouje,
Instagram

Francuska marka koju je osnovala Parižanka Jeanne Damas, za čijim nonšalantnim "je ne sais quoi" stilom venu ljubiteljice mode diljem svijeta, osvaja svakim novim komadom koji predstavi. Estetika brenda Rouje retro je i romantična, a osim odjeće, prvenstveno wrap haljina, lepršavih bluzi i midi suknji, koja ih je proslavila, veliku pažnju posvećuju i kožnatim modnim dodacima i cipelama. A za ovo proljeće osmislili su novi model, vintage izgleda, u neodoljivoj kombinaciji platna neutralne nijanse i krokodilske kože boje konjaka.

Predmet žudnje: Retro torbica s potpisom francuskog brenda Rouje (фото 1)

Riječ je o modelu Cathou, ručno izrađenom u Italiji, koji je inspiriran modom prošlih vremena. Model krasi remen s dvije kopče kako bi se dužina što lakše mogla regulirati, a torbica je zamišljena da se nosi preko ramena. Torbu na preklop krasi utisnut logo brenda Rouje te dva pretinca u unutrašnjosti. Klasični model s lakoćom se može kombinirati sa svakodnevnim outfitima u kojima su glavne zvijezde traperice visokog struka, tanki pulover i oversized sako ili baloner.

Predmet žudnje: Retro torbica s potpisom francuskog brenda Rouje (фото 2)

Komad kojeg bismo mogli okarakterizirati riječima french chic može se naručiti u Hrvatsku, putem službene stranice brenda, i to po cijeni od 290 eura. Retro šarm ovog modela osigurat će mu veliku popularnost među ljubiteljicama pariškog stila.

Predmet žudnje: Retro torbica s potpisom francuskog brenda Rouje (фото 3)

Predmet žudnje: Retro torbica s potpisom francuskog brenda Rouje (фото 4)

Predmet žudnje: Retro torbica s potpisom francuskog brenda Rouje (фото 5)

Leave a comment

više