Search

Predmet žudnje: seksi čizme s potpisom Victorije Beckham

Predmet žudnje: seksi čizme s potpisom Victorije Beckham

Odličan ulov za jesen

Tekst: D.D.


Image: Victoria Beckham,
Instagram

Britanska dizajnerica, koja je puno bolje snalazi u modnim vodama, nego onim glazbenim, putem svojeg Instagram profila malo po malo otkriva komade iz Pre-Fall 2019 kolekcije koji se već mogu kupiti na online shopu brend Victoria Beckham. Među tim komadima od kojih trendsetericama koje obožavaju minimalizam i pomalo Celine u doba Phoebe Philo estetiku rastu zazubice, našle su se i kožnate čizme preko koljena. Model "Opaz" dostupan je u tri nijanse, a zasigurno će se naći na listi bestsellera ovog brenda.

Predmet žudnje: seksi čizme s potpisom Victorije Beckham (фото 1)

Rafinirani model dat će edgy štih elegantnim midi suknjama, klasičnim kaputima i romantičnim slip haljinama, a u kombinaciji s mini suknjama izgledat će nevjerojatno seksepilno. Takvom izgledu pridonosi i stiletto potpetica od 11 centimetara, ali i glatka i meka napa koža od koje su čizme izrađene. Koža je rastezljiva kako bi čizme prianjale uz nogu, a krasi ih i patentni zatvarač kako bi se što lakše navukle.

Predmet žudnje: seksi čizme s potpisom Victorije Beckham (фото 2)

Upečatljiv detalj su otvoreni prvi, a model se proteže do koljena. Čizme su ručno izrađene u Italiji, a dostupne su u tri nijanse - crnoj, boji crvenog vina i khaki. Cijena modela iz Pre-Fall kolekcije iznosi 12.400 kn, a čizme "Opaz" mogu se naručiti u Hrvatsku putem službenog online shopa dizajnerice Victorije Beckham.

Predmet žudnje: seksi čizme s potpisom Victorije Beckham (фото 3)

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više