Search

Predmet žudnje: Torbica nazvana po Kaiji Gerber već je osvojila modne insadjerice

Predmet žudnje: Torbica nazvana po Kaiji Gerber već je osvojila modne insadjerice

Model iz radionice francuske kuće Saint Laurent

Tekst: D.D.


Image: Saint Laurent,
Splash News

Francuska institucija mode Hermès posvetila je jedan od najpopularnijih modela torbe Birkin, glumici Jane Birkin, u počast princezi od Walesa Dijani, modna kuća Dior preimenovala je jedan od svojih modela u Lady Dior, britanski brend Mulberry početkom prošlog desetljeća pomeo je tržište s kožnatim komadom koji je naziv Alexa dobio po it djevojci Alexi Chung, a sada je i modna marka Saint Laurent, na čijem je kreativnom čelu Anthony Vaccarello, "izbacila" novu torbicu Kaia, kao posvetu jednoj od najvećih manekenskih zvijezdi današnjice. Kaia Gerber, kći supermodela devedesetih Cindy Crawford, tako se može pohvaliti daje ne samo nosila reviju modne kuće za proljeće/ljeto 2020. već je to učinila s torbicom koja je nazvana po njoj.

Torbicu u obliku polumjeseca krasi monogram kuće izveden u metalu zlatnog sjaja, a model se odlikuje praktičnim i chic dizajnom. Dostupne su dvije veličine - mala i mini, i to u verzijama od glatke teleće kože ili, za ljubiteljice zmijskog printa, od teksturirane kože pitona. Crossbody model svevremenskog izgleda krasi remen čija se dužina može regulirati, a pojedini modeli već su rasprodani na službenom online shopu francuske kuće.

Pernille Teisbaek

Razlog tomu je da torbicu, uz djevojku po kojoj je dobila naziv, nose i brojne druge poznate stylish dame poput danske stilistice Pernille Teisbaek te glumice Lucy Boynton, a službenu kampanju krasi i muza kuće, američka manekenka i glumica Zoë Kravitz. Cijene torbica Kaia kreću se od 995 do 1690 eura, a s obzirom na to kakvu je popularnost stekla u jako kratkom roku, ne sumnjamo da će model doseći kultni status.

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više