Search

Predmet žudnje: Zmijski print i pastelne boje glavni su aduti balerinki brenda Aeydē

Predmet žudnje: Zmijski print i pastelne boje glavni su aduti balerinki brenda Aeydē

Reinterpretacija klasika u miksu materijala

Tekst: D.D.


Image: Aeyde,
Instagram

Prvi dani proljeća zahtijevaju ne samo promjenu garderobe, već i obuće, a nakon što smo nekoliko mjeseci proveli u robusnim čizmama, gležnjača i bucama, vrijeme je za nešto laganiju obuću... Izbor često pada na ravne cipele, a u prijelaznom razdoblju pravi su heroj balerinke. Klasik je to koji čini nepogrješiv izbor, a moderne interpretacije ovog modela daju mu dozu poželjnosti. Upravo je takav model Gigi iz radionice njemačkog brenda modnih dodataka Aeydē, predstavljen u sklopu proljetne kolekcije.

Predmet žudnje: Zmijski print i pastelne boje glavni su aduti balerinki brenda Aeydē (фото 1)

Riječ je o dvobojnom modelu, square toe siluete, koji pažnju privlači "kapicom" izrađenom od zmijske kože u neutralnoj nijansi. Kontrast joj radi ostatak balerinke u pastelno zelenoj, blijedožutoj, crnoj i prljavobijeloj varijanti izrađen od glatke kože teleće kože. Miks materijala i popularna silueta dale su klasičnom komadu novi, moderan duh, bez da su naštetile njegovoj nosivosti i dugovječnosti.

Predmet žudnje: Zmijski print i pastelne boje glavni su aduti balerinki brenda Aeydē (фото 2)

Prednost ovog modela, osim atraktivnog izgleda, je i njegova udobnost, kao i činjenica da će jednako cool, ali i elegantno, izgledati još godinama. Balerinke Gigi u sve četiri nijanse, već su dostupne za kupnju putem online shopa brenda s bazom u Berlinu, i to po cijeni od 195 eura. Korisno je za znati i činjenicu da je dostava unutar Europske Unije besplatna te da Aeydē nudi veličine i na pola broja. Balerinke sa statement detaljem ukrašenim uzorkom pitona naš su predmet žudnje koji se može kombinirati uz odijela, midi suknje, ali i mini haljine cvjetnog kroja.

Predmet žudnje: Zmijski print i pastelne boje glavni su aduti balerinki brenda Aeydē (фото 3)

Predmet žudnje: Zmijski print i pastelne boje glavni su aduti balerinki brenda Aeydē (фото 4)

Predmet žudnje: Zmijski print i pastelne boje glavni su aduti balerinki brenda Aeydē (фото 5)

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više