Search

Predstavljena je nova neodoljiva kolekcija Havaianas japanki

Predstavljena je nova neodoljiva kolekcija Havaianas japanki

Najdraže japanke za dugo toplo ljeto


Image: Promo

Jučer je na terasi A most unusual gardena predstavljena najnovija neodoljiva ljetna kolekcija svjetski poznatog branda Havaianas

Kroz ugodno druženje s vodećim modnim blogerima, novinarima i urednicima uz ritmove sambe, raznolika kolekcija prizvala je dugo, toplo i rasplesano ljeto koje nestrpljivo iščekujemo. Ove popularne japanke već dugo nisu samo obuća za plažu, nego su postale simbol casual, pozitivnog, inovativnog i zabavnog stila života. Havaianas nam za ljetne dane donosi brojne nove linije i dizajnerske suradnje koje unose optimističan brazilski duh u svaki segment života. Poznate i patentirane Havaianas japanke napravljene od prirodne gume, obilježit će ovu sezonu velikim brojem kolorističkih varijanti.

Predstavljena je nova neodoljiva kolekcija Havaianas japanki (фото 1)

Dizajnerske suradnje poput one s Disneyjem, Star Wars franšizom ili Marvelom, svojim neodoljivim grafikama stavit će osmijeh na mnoga stopala. Havaianas Slim Cool - neodoljiva linija koja asocira na ljeto, savršeno vas uvodi u ljetno raspoloženje, čak i kada niste na odmoru. Poseban naglasak stavljen je na kolekciju sandala "You Riviera" koje osvajaju svojom multifunkcionalnošću i urbanim dizajnom. Izrađene od ekološke kože savršeno će pristajati svačijem stopalu i biti idealna pratnja u svim ljetnim prigodama, kako na plaži, tako i na ležernom večernjem koktelu ili šetnji gradom. Uz maštovitu i šarenu kolekciju branda Havaianas dugo, rasplesano ljeto može početi!

 


Nastale 1962. godine,  Havaianas japanke prenose brazilski duh diljem svijeta kroz legendarne gumene potplate i vibrantni dizajn pun radosti i optimizma. Havaianas simbolizira udobnost, sreću i slobodu u najjednostavnijem i spontanom obliku za sva stopala. Sve proizvode možete pronaći ovdje. 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više