Search

Prekrasni Delpozo modni dodaci

Prekrasni Delpozo modni dodaci

U pastelnim bojama


Image: Promo

Pomalo neobični modeli cipela s ravnim potplatom u bojama sladoleda, sandale s visokim potpeticama i torbe od najfinije kože ovog će ljeta sigurno uzdrmati street style

Kada je dizajner Josep Font imenovan kreativnim direktorom španjolske modne kuće Delpozo započela je revolucija, a velebne kolekcije koje izlaze iz njegovog ateljea nikada ne prolaze nezapaženo. U njegovom šumskom svijetu mašte spojene su dugogodišnje couture tehnike s modernim senzibilitetom za stvaranje jedinstvenih ženskih odjevnih komada koje je namijenio modernoj ženi. Kombinacija elemenata pret-a-portera i haute couturea uvijek je savršeno izbalansirana, što se vidi i na modnim dodacima koje je dizajner predstavio još u siječnju.

Klasični modeli torbi začinjeni su ručno izrađenim detaljima ili smjelim izborom kombinacije pastelnih boja poput ružičaste, žute i tirkizne. Obuća ravnih potplata s predimenzioniranom mašnom, koja je već postala prepoznatljiva za ovu modnu kuću, koketira s japanskom estetikom te je istovremeno moćna i ženstvena, a klasične sandale s potpeticom ukrašene su detaljima poput sjajnih privjesaka. Bajkoviti modni dodaci izgledaju baš kao da su stvoreni za vječne sanjarke. 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više