Search

Privremene tetovaže koje izgledaju sjajno

Privremene tetovaže koje izgledaju sjajno

S-TA2 by Sanja Šiljković


S-TA2 – jedinstven modni detalj na hrvatskom tržištu od 3. do 5. srpnja bit će predstavljen javnosti u kompleksu bivše Vojne bolnice u Vlaškoj 87 u sklopu šestog Međunarodnog festivala dizajna Dan D

Kao siguran i netoksičan ukras za tijelo ove tetovaže možete mijenjati ovisno o raspoloženju, a idealne su i za testiranje body arta koji neće biti zauvijek na vašoj koži. Ono čime se S-TA2 razlikuje od 'prave' tetovaže su precizne, tanke i oštre linije, kakve većina tattoo majstora ne bi mogla napraviti. Proizvod i dizajn osmislila je Sanja Šiljković koja je sudjelovala u brojnim projektima koji su osvajali nagrade i priznanja. 

Privremene tetovaže koje izgledaju sjajno (фото 1)

Privremene tetovaže koje izgledaju sjajno (фото 2)

S obzirom na dinamiku i okolnosti života te donošenje nekih impulzivnih odluka, S-TA2 rješava mnogobrojne dileme koje sa sobom donosi tetoviranje. Ova tetovaža se koristi kao oblik zadovoljstva ovisno o ukusu i stanju u kojem se trenutno nalazimo. Možemo je tretirati i koristiti kao modni detalj, staviti je, maknuti i vratiti kad god to poželimo i više nas ne mora moriti pitanje hoće li nam se odabrani motiv sviđati do kraja života.

Prvu priliku za kupnju ovog proizvoda imat ćete od 3. do 5. srpnja na Danu D u Zagrebu, a nakon toga isto ćete moći učiniti na online adresi: s-ta2.com.

Privremene tetovaže koje izgledaju sjajno (фото 3)

Privremene tetovaže koje izgledaju sjajno (фото 4)

Privremene tetovaže koje izgledaju sjajno (фото 5)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više