Search

Proljetna kolekcija nakita iz koje želimo baš sve komade!

Proljetna kolekcija nakita iz koje želimo baš sve komade!

Nova kolekcija brenda FREYWILLE

Tekst: BURO.


Image: PR

Uvijek u znaku najljepših boja i zanosnih motiva, FREYWILLE predstavlja svoje najdraže vjesnike proljeća - unikatno prstenje iz 18kt&diamonds edicije

Omiljeni simbol vječnosti i neprekidnog kretanja u FREYWILLE ateljeu dobiva dimenziju umjetničkog remek-djela, a zavisno od forme, nosi neko od poetičnih imena: Luna Piccolissima, Tango, Daisy ili Lumière. Bajkovita aura sjaja i toplih tonova, uzdiže se iznad okvira od čistog zlata, evocira očaravajući izlazak sunca, te pruža nezaboravan i dragocjen dodir. U sintezi s FREYWILLE umjetničkim motivima koji zrače radošću istkanom od nevjerojatnog spektra boja, svaki prsten iz 18kt&diamonds edicije postaje simbol savršene ljepote i čistoće koja traje zauvijek.

Proljetna kolekcija nakita iz koje želimo baš sve komade! (фото 1)

S posebnom ljubavlju i pažnjom prema detaljima, FREYWILLE umjetnici gotovo 70 godina spajaju na jedinstven način umjetnost i luksuz u kolekcije nakita koje pršte emocijama i savršenim bojama. Tajna autentičnog FREYWILLE stila skriva se u inovativnoj tehnici fuzije 18kt zlatnog praha s pečenim emajlom čime se dobiva iznimna postojanost i sjaj ovih posebnih minijatura. U složenom procesu izrade, svaki komad nakita prolazi kroz više od 100 pojedinačnih koraka od kojih je većina minuciozan ručni rad, a najkompleksniji je postupak ornamentiranja gdje se svaki  i najsitniji detalj raskošnog dizajna dugotrajno osmišljava te vrlo precizno oslikava.

Proljetna kolekcija nakita iz koje želimo baš sve komade! (фото 2)

U FREYWILLE premium 18kt&diamonds ediciji, minijature od emajla se polažu na okvire od čistog 18kt zlata. Priprema takvih okvira podrazumijeva dodatni precizan i dugotrajan ručni rad od strane vrhunskih zlatara. Posebno oduševljavaju okviri od zlata koji su ukrašeni dragocjenim briljantima savršenih oblika i čistoće. Jedan po jedan briljant se rukom umeće u precizno i fino prilagođene udubine na okviru, čime se postiže neponovljiv FREYWILLE umjetnički potpis. Ove limitirane FREYWILLE kreacije možete razgledati i isprobati isključivo u ekskluzivnim FREYWILLE buticima, a među kojima je i onaj u Zagrebu, Preradovićeva 2. Za više informacija istražite i FREYWILLE online butik ili Facebook stranicu.

Proljetna kolekcija nakita iz koje želimo baš sve komade! (фото 3)

Proljetna kolekcija nakita iz koje želimo baš sve komade! (фото 4)

Proljetna kolekcija nakita iz koje želimo baš sve komade! (фото 5)

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više