Search

Retro detalji s potpisom studenta prava iz Rijeke

Retro detalji s potpisom studenta prava iz Rijeke

Go Retro


Image: Marko Gregurić

Stil ne pita za zanimanje, a kreativnost ne poznaje granice. Ovo je novi hrvatski brend Go Retro koji će osvojiti retroljupce

GoRetro novi je hrvatski brend iza kojeg stoji Tomislav Macan, dvadesetdvogodišnji student prava u Rijeci. Ideja za pokretanjem proizvodnje kožnih tregera i remena javila se sasvim slučajno. Nakon što nije mogao pronaći zadovoljavajuće tregere za sebe, odlučio je kako njegov stil neće patiti i započeo s vlastitom izradom. Prvi pozitivni komentari prijatelja i poznanika nagnali su ga da nastavi s proizvodnjom, a danas prikuplja pohvale i lajkove od retroljubaca koje osobno ne poznaje.

Retro detalji s potpisom studenta prava iz Rijeke (фото 1)
U lipnju 2015. otvorio je službene stranice na Facebooku i Instagramu i osvojio moderne džentlmene i fanove retro stila. GoRetro proizvode može se vidjeti izložene i u Salonu, gdje se pozitivni komentari mogu dobiti i od sve poznatijih "Barbera". U kratkom razdoblju postojanja, GoRetro ostvario je suradnju i s "BeardGangom", s čijim su pripadnicima snimljene službene fotografije proizvoda. U planu je i snimanje kratkog videa, a u budućnosti se očekuje još mnoštvo kvalitetnih i zabavnih suradnji te projekata. Ako poželite ovaj komad za sebe ili ga pak želite pokloniti nekome, sve informacije o cijeni i modelima možete pronaći na facebook stranici GoRetro.

Retro detalji s potpisom studenta prava iz Rijeke (фото 2)

Retro detalji s potpisom studenta prava iz Rijeke (фото 3)

Retro detalji s potpisom studenta prava iz Rijeke (фото 4)

Retro detalji s potpisom studenta prava iz Rijeke (фото 5)

Retro detalji s potpisom studenta prava iz Rijeke (фото 6)

Retro detalji s potpisom studenta prava iz Rijeke (фото 7)

Retro detalji s potpisom studenta prava iz Rijeke (фото 8)

Retro detalji s potpisom studenta prava iz Rijeke (фото 9)

Retro detalji s potpisom studenta prava iz Rijeke (фото 10)

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više