Search

Rihanina prva suradnja s drugim dizajnerom na liniji Savage X Fenty

Rihanina prva suradnja s drugim dizajnerom na liniji Savage X Fenty

Udružuje snage s Adamom Selmanom za capsule kolekciju

Tekst: D.M.


Image: www.savagex.com,
Dennis Leupold

Iako Rihanna još uvijek nije spremna izdati dugo očekivani ''R9'', najavila je najnoviji dodatak liniji Savage X Fenty: prvu suradničku capsule kolekciju koju će izbaciti za Valentinovo. Dizajner s kojim će surađivati, koji je ujedno i njezin dugogodišnji prijatelj je Adam Selman. Rihanna i on imaju dugu povijest - svi pamtimo njezinu nagu haljinu za dodjele CFDA nagrada iz 2014.

Rihanina prva suradnja s drugim dizajnerom na liniji Savage X Fenty (фото 1)

Šest godina nakon što je njihova suradnja sa Swarovski kristalima zauvijek promijenila modni reljef, Selman Rihannu ponovno oblači u tange. Ovaj put, doduše, nisu ni u boji kože, niti sačinjene od kristala. Za njezin brend donjeg rublja, Savage X Fenty, Selman je stvorio savršeno zločeste gaćice, grudnjake i dodatke koji će, zasigurno, kao i sve ostalo što Rihanna dotakne, postati najbitnija stvar od kako je svrgnula Victoria's Secret s trona.

Rihanina prva suradnja s drugim dizajnerom na liniji Savage X Fenty (фото 2)

Nadolazeću kolekciju lansirat će u dva dijela pod nazivima ''Locket Down'' i ''Down the Aisle''. Prvi crpi inspiraciju iz 80-ih, karakteriziraju ga voluminozne siluete s mašnama i volanima, dok je drugi izazovniji i manje stvari ostavlja mašti na volju.

Protekla je godina bila ključna Rihannin novi brend donjeg rublja. Pokorila je publiku na njujorškom Tjednu mode s odličnom kolekcijom u rujnu i proglasila pjevačicu Normani prvom ambasadoricom brenda u studenom. S najavom za novu kolekciju s ograničenim izdanjem od 19 komada, Savage X Fenty trenutno izgleda nepobjedivo.

Rihanina prva suradnja s drugim dizajnerom na liniji Savage X Fenty (фото 3)

U nijansama crvene i crne, kolekcija nudi, između ostalog, dekorativne naljepnice za bradavice i grudnjake bez košarica - upravo su to stvari zbog kojih se bilo tko može osjećati seksi poput Rihanne. Cijene su također pristupačne. Kreću od 16 američkih dolara (106 kuna), a sežu do 84 dolara (560 kuna). Website također nudi i opciju podizanja svojih fotografija u kupljenom donjem rublju.

Popratnu kampanju, osim Rihanne, krase modeli Joan Smalls, Paloma Elsesser, Adesuwa i Fiffany, evocirajući slavljenički potpis Savage x Fenty žena svih rasa i veličina. Poziraju u neonom preplavljenoj spavaćoj sobi ispunjenoj poklonima i tematskim ukrasima za Valentinovo. Kampanju je snimio Dennis Leupold.

 

Leave a comment

više