Search

Rođendanske sunčane naočale u bojama brenda A’marie

Rođendanske sunčane naočale u bojama brenda A’marie

Limitirana kolekcija

Tekst: A.P.


Limited kolekcija za jesenski "upgrade" u bojama karamele i pastela

Posvećenost detaljima i bojama Anamarija Brkić pretočila je u svoju novu kolekciju sunčanih naočala za nadolazeće sezone. Brend A'marie dobro je poznat po svojim modnim dodacima, osobito naočalama koje su uvijek oplemenjene posebnim detaljima i inovativnim dizajnom.

Nijanse sada već prepoznatljive za brend - boja karamele, topla siva te pastelni tonovi, dobivaju novu dimenziju u dvobojnim kombinacijama, te posebno rezanom lećom koja nije vidljiva na prvi pogled, ali je svojom pojavom zanimljiva i neobična. Ravno rezana leća originalno je smještena u atraktivne okrugle okvire te privlači pažnju. Svaki od ovih modela lako će se uskladiti uz tople "oversized" kapute, velike ovratnike i druge zimske dodatke. Od leća u toplim bojama do atraktivnih zrcalnih koje se stapaju s kristalnim okvirima i pastelnim krilima, upotpunite svaki svoj zimski styling. Možete birati između sljedećih kombinacija boja: mint i sive, jarko plave i bijele, ružičaste i sive te jednobojnih modela - u boji karamele ili s klasičnim ‘turtle' uzorkom.

A'marie limited kolekcija dostupna je u webshopu brenda www.amarie-fashion.com i u dućanu, u Gundulićevoj 19, Zagreb, po cijeni od 1.500,00 kn. Radi se o limited kolekciji koju dizajnerica lansira povodom proslave 15. rođendana svog brenda koji obilježava u prosincu, a količine su ograničene

Related articles

Buro 24/7 Selection

više