Search

Rolex noviteti predstavljeni na luksuznom sajmu u Baselu

Rolex noviteti predstavljeni na luksuznom sajmu u Baselu

Baselworld 2017

Tekst: Promo

Image: Promo

Obitelj Mamić, kao dugogodišnji zastupnik Rolex i Tudor satova, tradicionalno je posjetila najvažniji događaj industrije satova i nakita te donosi ekskluzivan uvid u novosti

Baselworld, luksuzni sajam satova i nakita svake godine u Baselu u Švicarskoj okuplja najveće brendove koji ekskluzivno predstavljaju svoje novitete. Jedan od brendova koji uvijek privlači najveću pozornost znatiželjnika i znalaca jest svakako Rolex. Obitelj Mamić, kao dugogodišnji zastupnik Rolex i Tudor satova, tradicionalno je posjetila najvažniji događaj industrije satova i nakita, te donosi ekskluzivan uvid u novosti.

Rolex noviteti predstavljeni na luksuznom sajmu u Baselu (фото 1)

Rolex je ove godine oduševio predstavljanjem novog modela Sea-Dweller kojim je obilježena 50. godišnjica od izlaska prvog modela. Sa širim kućištem promjera 43 mm jedini je Rolex dostupan u toj veličini. Od ostalih modela iz linije dodatno se ističe kao jedini s prepoznatljivim Rolex povećalom za datum te crnim brojčanikom s crvenim ispisom Sea-Dweller po uzoru na prvi model iz 1967. 

Rolex noviteti predstavljeni na luksuznom sajmu u Baselu (фото 2)

Prvi put predstavljen je Rolex Yacht-Master 40 u Everose zlatu s rotirajućim prstenom optočenim raznobojnim dragim kamenjem. Model poznat po svojoj sportskoj eleganciji oplemenjen je s 32 safira, osam tsavorita i dijamantom. Inovativna narukvica Oysterflex napravljena je od iznimno kvalitetnog elastomera i osnažena metalnim umetkom za maksimalnu udobnost i čvrstoću.

Pravi Rolex klasik, predstavljeni Cellini Moonphase, najnoviji je model luksuzne Cellini kolekcije. Ima ekskluzivan prikaz mjesečevog ciklusa na ručno rađenom plavom emajliranom brojčaniku s punim mjesecom od meteorita.

U galeriji možete pogledati neke od najistaknutijih Rolex noviteta:

Za sve upite o dostupnosti, cijenama i specifikacijama pojedinih modela obratite se zastupnicima, Mamić, a sve novosti pratite putem njihove Facebook, Instagram i LinkedIn stranice. 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više