Search

Romantični ukrasi za kosu savršeni za blagdanske kombinacije

Romantični ukrasi za kosu savršeni za blagdanske kombinacije

U službi nakita


Image: Net-a-Porter,
Mytheresa,
Zara,
H&M,
Farfetch,
Imaxxtree

Raskošna kruna, ukrasni češljić ili zlatne ukosnice s blještavim detaljima bit će šlag na torti vašim odjevnim kombinacijama uvijek, a posebno sada u blagdansko vrijeme

Modni dodaci kojima možete ukrasiti svoju kosu posebno dolaze do izražaja kada dođe blagdansko vrijeme, ali možemo ih bez dvojbe nositi tijekom godine za večernje izlaske. Trake isprepletene od zlatnih ili srebrnih niti ukrašene kamenčićima nalik na dijamante, ukrasni češljići s motivima cvijeća ukrašeni biserima ili pak baršunaste vrpce za kosu s baroknim motivima ono su što će vam biti potrebno da ove blagdane budete prava disko kraljica ili pak romantična dama.

Decentne krune s tek pokojim detaljem ili one raskošne kakve zagovaraju modne kuće Gucci i Dolce & Gabbana vašim će odjevnim kombinacijama dati svečani pečat. Posebno su romantični detalji brenda Rosantica i Jennifer Behr i uz svilene haljine nalik na spavaćice bit će idealan izbor, a jednaku dozu elegancije postići ćete spojite li ih s puloverom i blještavom suknjom. Poigrajte se s kosom i začinite jednostavnu frizuru ovim zanimljivim modnim dodatkom. 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više