Search

S dodacima u zelenoj boji teško da ćete pogriješiti ove sezone. Ovo su najpopularniji

S dodacima u zelenoj boji teško da ćete pogriješiti ove sezone. Ovo su najpopularniji

Tekst: BURO.


Male su šanse da niste primijetili da je zelena boja dominatna kada je riječ o modnim dodacima. Od famoznih natikača brenda The Attico u neon zelenoj, do Cassette torbe s lancem kuće Balenciaga (i Zarine inačice koja nas još uvijek vreba) zelena se nametnula kao glavna boja kada su u pitanju komadi s kojima ćete zaokružiti kombinaciju. Tko je krivac za naglu popularnost? Pa naravno Daniel Lee koji nam diktira ponudu high street trgovina već dobre dvije godine. I da niste ljubiteljica estetike Bottega Veneta ne možete je zaobići jer svaki fast fashion brend je posudio nešto od Leeja tako da direktno utječe i na vaš shopping odabir. Iako se nose sve nijanse zelene od mint do neon, najpopularnija je klasična smaragdno zelena koju smo prije uvijek vezali za sezonu jesen/zima, međutim kako u modi doista više nema nekih pravila (kako nam prognoza izgleda, možete nositi i eko bunde krajem travnja) duboka nijansa zelene je zavladala proljetnim kolekcijama. U nastavku smo okupili torbe i cipele iz aktualnih kolekcija.

TORBE

Bottega dominira i ako vam već nije dosta Cassette torbe koja je doživjela takav boom na društvenim mrežama, ona je najsigurniji ulov. Jedini problem je taj da ako je kupujete isključivo zbog trenda vjerojatno ćete taj hir platiti skupo. Bez sumnje ćemo kazati da su male šanse da ćete je nositi sljedeće sezone jer ju je Instagram toliko prožvakao da je već “old news”. Ako možete priuštiti Bottegu bez problema, onda svakako kupite neki njihov model jer govorimo o originalu kojim su inspirirane sve ostale torbe koje ćete vidjeti.

CIPELE

Cipele su druga priča i još uvijek nisu doživjele prokletstvo torbica, točnije nisu nam u stalnom fokusu na fotografijama Influencera. Amina Muaddi i Attico su najpopularnije dizajnerice nove generacije i čini se da ne mogu pogriješiti kada je riječ o ukusu modernih djevojaka. Amina Muaddi radi na tragu Manola Blahnika (u suvremenoj verziji) i njezine cipele su u kategoriji tzv. “revenge heel” te će vam dobro doći ako planirate neki dobar ljetni noćni provod. U Zari imate odlilne natikače koje izgledaju dovoljno udobno za svaki dan, a i cijena im nije velika. Bottega naravno i u ovom segmentu ima svog favorita, a to su prekrasne jednostavne zelene sandale s trakicama koje ćete sigurno ubrzo vidjeti u nekoj pristupačnijoj verziji u high streetu.

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više