Search

S kakvom torbom putuju sestre Olsen?

S kakvom torbom putuju sestre Olsen?

Raskošna putna torba

Tekst: A.P.


Image: Net-a-Porter

Jetsetterice, dizajnerice i modne ikone putuju sa stilom, a odnedavno isti tretman imaju njihovi kupci s komadima iz ekskluzivne kapsulne kolekcije namijenjene putovanjima

Dizajn sestara Olsen jedan je od skupocjenijih u svijetu mode. Njihove veste od kašmira premašuju cijenu od dvije tisuće eura, a slično je i s torbicama koje cijenom znaju probiti rekord nekih etabliranih modnih kuća (prisjetimo se ruksaka od 39 tisuća dolara). Pročišćen dizajn koji više koketira s japanskom estetikom negoli s komercijalnim američkim tržištem na kojem stvaraju i gdje žive, učinio je The Row jednim od najzanimljivijih brendova novog doba koji kupuju i nose istinske ljubiteljice nenametljivog luksuza.

Olsen bag

Poduzetne sestre za Net-a-Porter nedavno su kreirale kolekciju koja je namijenjena svima onima koji putuju sa stilom i pritom su spremni izdvojiti nekoliko tisuća eura za svoj jet set doživljaj. U kolekciji se ističe prekrasna putna torba. Napravljena od fine luksuzne kože torba je dovoljno prostrana da vam u nju stane sve što je potrebno za vikend putovanje. Pored ručki ima i remen koji se može skinuti i postavljati po potrebi. Dostupna je ekskluzivno na Net-a-Porteru.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više