Search

Sezona blještavila: odabrali smo nakit idealan za novogodišnje lookove

Sezona blještavila: odabrali smo nakit idealan za novogodišnje lookove

Iz ponude Argentuma

Tekst: D.D.

Image: Denis Butorac

Blagdansko doba je nekako vrijeme kada u svemu više uživamo, a i pretjerujemo, i pritom ne mislimo samo na hranu i piće, već i na odjeću i modne dodatke. Tako ćemo uskoro nositi haljine i suknje sa šljokicama, koje bi u bilo koje doba mogle izgledati pretjerano, a i na sebe ćemo staviti što više nakita. Blještavilo je nešto što uvijek prati novogodišnju noć, pa one koje nisu dovoljno hrabre za nešto ekstravagantnije outfite, svaku svoju kombinaciju mogu podići sa sjajnim nakitom. Upravo smo takve komade, bogato ukrašene cirkonima, pronašli u ponudi srebrnarnica Argentum

Jedan od vladajućih trendova ove godine u svijetu nakita bile su statement viseće naušnice ukrašene kristalićima. Upravo će ti komadi biti najpopularniji izbor za sve blagdanske zabave koje nam slijede, a mi smo izdvojili trendovske modele za koje smatramo da se mogu uklopiti uz svačiji stil. Uz njih ćete pronaći i prstenje koje možete iskombinirati, kao i ogrlice i narukvice koje možete nositi u kompletu ili pak, stvoriti svoju vlastitu kombinaciju. Srebro i sitni kristalići odličan su spoj, a ako ste ljubiteljica naušnica ove godine možete birati između različitih modela - od jednostavno nanizanih cirkona do geometrijskih modela sa suptilnim sjajem koji će dovoljno doći do izražaja kako biste postigli željeni efekt. Ipak, prednost ove sezone - a pogotovo u predblagdansko razdoblje - moramo dati statement modelima. Viseći elegantni modeli ili oni moderniji, koji se jako lijepo presijavaju, bit će idealan izbor za večernje izlaske ili pak, za doček Nove godine. Iako je srebrni sjaj ove godine definitivno popularniji od zlatnog, pozlaćeni komadi su nešto što nikad ne izlazi iz mode, pogotovo ako su iskombinirani s blještavim detaljima.

Ogrlica s privjeskom od cirkona (1240 kn, Argentum), narukvica (1420 kn, Argentum) i viseće naušnice (820 kn, Argentum)

Odličan dodatak naušnicama su lančići svih dužina koje krase privjesci od cirkona - kojih možete nositi i više odjednom, ali i nešto masivnije narukvice. "Manje je više" trenutno ne vrijedi, tako da je odličan odabir i delikatno ili upečatljivo prstenje. Sve se ove srebrne naušnice s dodatkom cirkona, koje su prikladne za sve vrste tuluma i blagdanskih događanja te prekrasne ogrlice, narukvice i prstenje, mogu pronaći u uvijek bogatom i neodoljivo sjajnom asortimanu srebrnarnica Argentum. Stoga, ako tražite taj posljednji glamurozni touch koji želite dati svojem stylingu, zaputite se u neku od poslovnica Argentuma diljem Hrvatske i iskoristite blagdanske popuste koji vas tamo čekaju!

Lančić s privjescima od cirkona (620 kn, Argentum), prsten s motivom lista (560 kn, Argentum), naušnice (1580 kn, Argentum) i prsten (380 kn, Argentum)

Prsten (780 kn, Argentum), ogrlica (1860 kn), viseće naušnice (1440 kn, Argentum) i narukvica (2180 kn, Argentum)

Narukvica s cirkonima (1640 kn, Argentum), masivni prsten (1350 kn, Argentum), narukvica s detaljima od cirkona (1260 kn, Argentum), prsten (610 kn, Argentum), naušnice (820 kn, Argentum) i viseće naušnice (1300 kn, Argentum)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više