Search

Shopping mania: Ovo je 5 povoljnih brendova torbi za koje morate znati

Shopping mania: Ovo je 5 povoljnih brendova torbi za koje morate znati

Lijepe i pristupačne!

Tekst: F.Š.


Image: Getty,
Moda Operandi,
Mytheresa,
Ssense

Luksuzne torbice odavno predstavljaju statusni simbol u modi, a fashionistice ih vole jer ovaj dodatak može podići baš svaku modnu kombinaciju. Jedna od najpoznatijih torba na svijetu svakako je "Birkin" torba modne kuće Hermes, a u posljednje vrijeme veliku je popularnost dosegnula i Diorov "Saddle" model, kao i "Baguette" model talijanskog modnog brenda Fendi. Iako su ove torbe na listi želja brojnih žena, njihove visoke cijene čine ih nedostupnima većini. Međutim, postoje novi, pristupačniji modni brendovi, koji u svojoj ponudi imaju torbice vrlo lijepog dizajna, po znantno nižim cijenama.

Medea

Posebnost brenda "Medea" su glatke i praktične torbe u obliku prstena, koje na prvi pogled djeluju poput elegantnih vrećica za shopping. Torbe su izrađene od glatke, mat kože, a dolaze u svim bojama, najčešće onim pastelnim. Brend su pokrenule sestre Giulia i Camilla Venturini prije samo nekoliko godina u Milanu, a otada ga vole brojne trendesterice.

 

Shopping mania: Ovo je 5 povoljnih brendova torbi za koje morate znati (фото 1)

 

MANU Atelier

Još jedan brend pod vodstvom sestara je i "MANU Atelier", a nastao je u Turskoj. Osnovale su ga sestre Beste i Merve Manastır, a s obzirom na to da je riječ o kćerima jednog od najstarijih istanbulskih proizvođača rukotvorina i kožne galanterije, dobar i kvalitetan dizajn je nešto uz što su odrasle. Njihove "Micro Bold" i "Mini Pristine" torbe već su zaživjele u street style svijetu, a obožavaju ih i brojne poznate žene poput Belle Hadid i Sarah Jessice Parker.

 

Shopping mania: Ovo je 5 povoljnih brendova torbi za koje morate znati (фото 2)

 

Danse Lente

"Danse Lente" je londonski brend modnih dodataka, čije ime u prijevodu znači "spori ples". Zanimljivi su i oblici i siluete ovih torbi, pa tako možete pronaći modele šesterokutnog oblika, kao i one elegantnije u obliku pisma. Brend je osnovan 2016. godine, a inspiriran je radom modnog dizajnera Raf Simonsa.

 

Shopping mania: Ovo je 5 povoljnih brendova torbi za koje morate znati (фото 3)

 

Cult Gaia

"Cult Gaia" prije nekoliko je godina osvojila modni svijet svojim torbama izrađenim od bambusa, a od tada je kontinuirano nastavila izlagati svoja zapanjujuća, skulpturalna remek-djela po povoljnim cijenama. Njihova originalna clutch torba i dalje je dostupna u raznim varijantama, a u ponudu su uključili uključujući i nove sjajne modele. Jedan od njih je i torba "Luna" u obliku kruga, "Jasmin" torba prekrivena prstenjem, a u ponudu uvode i ready to wear liniju, kao i liniju obuće.

 

Shopping mania: Ovo je 5 povoljnih brendova torbi za koje morate znati (фото 4)

 

Yuzefi

Dizajnerica Naza Yousefi glavna je pokretačica ovog londonskog brenda, a njena bi se estetika mogla opisati kao nepretenciozni luksuz. Najpopularniji model je "Dolores" torba s jednostavnim preklopom i podesivim remenom. Torba dolazi u obliku polumjeseca, a njezini suptilni detalji poput zlatnog logotipa, te glatkog čvora na gornjoj ručki, čine ju predmetom žudnje svih IT djevojaka koje marširaju Tjednima mode.

 

Shopping mania: Ovo je 5 povoljnih brendova torbi za koje morate znati (фото 5)

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više