Search

Sinonim za talijansku kvalitetu i bezvremenski luksuz – Bertoni 1949

Sinonim za talijansku kvalitetu i bezvremenski luksuz – Bertoni 1949

Tradicija duga 67 godina


Image: bertoni1949.it

Njihova najpoznatija ženska torbica "Bertoncina" predivna je retro ikona i nalik je na okruglu kutiju poput kakve fine bombonijere

Na pomisao dobre kožne torbe ili cipela prvo nam na pamet pada Italija. Zemlja koja se već odavno profilirala vrhunskim stručnjacima, dizajnerima i manufakturama u obradi kože i dalje je visoko na ljestvici kada je u pitanju proizvodnja i distribucija iste.

U gradu Verese nedaleko od talijanske modne prijestolnice, Milana, 1949. godine osnovan je brend Bertoni 1949. Elegantno mjesto okruženo zelenilom i smješteno u šarmantno podnožje planine Sacro Monte uglavnom je industrijski grad, a Bertoni priča krenula je baš ondje kada je Riccardo Bertoni zajedno s partnerima pokrenuo proizvodnju putnih kovčega. Aktivnosti koje su se provodile u tzv. novom laboratoriju odmah su prepoznate zbog svoje finoće u izradi, kvaliteti korištene kože, preciznog i stručnog rada te široke ponude proizvoda koja je uključivala ormar kovčege, klasične kovčege i američke kovčege.

Sinonim za talijansku kvalitetu i bezvremenski luksuz – Bertoni 1949 (фото 1)

"B" je vrlo brzo postalo sinonim za Bertoni 1949 i od početka je bio pravi odraz elegancije, kreativnosti, velike pažnje na detalje i strastvene predanosti radu koja se prenosila s koljena na koljeno. Glavna ideja uvijek je bila svojim klijentima pružiti visoku kvalitetu i bezvremenski komad.

Obiteljsku tvrtku naslijedio je sin Alberto Bertoni, koji je zajedno sa svojom obitelji i djecom vjerno pratio put koji je utabao njegov otac, a dinamičnost i profesionalnost ogleda se u uvođenju novih ideja, tehnologija i energija u modernom društvu. Zahvaljujući snažnoj odlučnosti i jasnoj viziji budućnosti, Bertoni 1949 danas je u mogućnosti nositi se sa svim izazovima suvremenog društva, dijeleći sa svojim partnerima radost svakog postignuća, jučer i danas.

Sinonim za talijansku kvalitetu i bezvremenski luksuz – Bertoni 1949 (фото 2)

Njihova najpoznatija ženska torbica Bertoncina predivna je retro ikona i nalik je na okruglu kutiju poput neke fine bombonijere. Dolazi i u verziji kvadratnog kovčežića, a jedini detalji koju je krase su malena decentna ručka i sjajna kopčica za otvaranje. A My Bertoncina usluga je koju nude i kojom sami možete personalizirati svoju torbicu.

Sinonim za talijansku kvalitetu i bezvremenski luksuz – Bertoni 1949 (фото 3)

Jedni su od rijetkih koji danas izrađuju ormare-kovčege dovedene do savršenstva u izradi, vješto spajaju klasiku, tradiciju i duh nekih prošlih vremena zajedno s pomacima u bojama, umjetničkim printovima i ostalim zanimljivim detaljima. Bogati asortiman čine muška, ženska, putna i heritage kolekcija koja odiše vrijednošću, ljepotom i strašću koja svaki komad čini jedinstvenim. Identitet izrade izražava izradu i visoko sofisticirani ukus kreativnog vodstva, a posebna pozornost posvećena je odabiru materijala i dizajnu. Uz sve navedene karakteristike koje su potrebne za uspjeh, nije čudno da je Bertoni 1949 i danas ostao sinonim za talijansku kvalitetu i bezvremenski luksuz. 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više