Search

Što je Rihanna kreirala za brend Puma?

Što je Rihanna kreirala za brend Puma?

"Forever Faster"


Image: buro247.ru

U ulozi zvijezde nove reklamne kampanje brenda Puma i njezina kreativnog direktora pojavljuje se Rihanna. Pogledajte što je popularna pop-zvijezda osmislila za Pumu i kako nosi svoj novi model...

Osim što je prošle godine okrunjena najvažnijom američkom modnom nagradom u kategoriji modne ikone, ova ambiciozna pjevačica prepoznatljivog i često provokativnog stila ponovno se našla u ulozi dizajnera. Iako su je prepoznale i velike modne kuće kao što su Dior, Gucci, Emporio Armani i Balmain i svojevremeno uspješno surađivale u pojedinim kolekcijama, pjevačica se ovog puta našla u ulozi kreativnog direktora sportskog brenda Puma, što je bilo najavljeno još krajem prošle godine. Danas vam predstavljamo rezultate spomenute suradnje, odnosno prvu reklamnu kampanju za model Puma Pulse XT s potpisom Rihanne koja se našla i u ulozi njegova zaštitnog lica. 

Na crno-bijeloj fotografiji nalazi se Rihanna odjevena u odjeću brenda Puma od glave do pete, međutim naglasak je upravo na onome što se našlo na petama, točnije na novom ženskom modelu tenisice Puma Pulse XT.

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više