Traži

Što nam donosi nova kolekcija brenda Mammii Jewellery?

Što nam donosi nova kolekcija brenda Mammii Jewellery?

Ljetna čarolija s potpisom Maje Miletić

Urednik: A.P.


Fotografija: Franjo Matković

Ljubiteljice finog nakita dobro su upoznate s radom dizajnerice Maje Miletić koja stvara za vlastiti brend Mammii Jewellery

U novoj kolekciji nazvanoj "Embrace/Chameleon" dizajnerica je inspiraciju potražila u kameleonu: "Teksture svijeta su prekrasne. Jedna od zanimljivijih je tekstura koja čini kožu kameleona. Kameleon je inspirativan i zbog svog karaktera – njegovo trenutno raspoloženje odmah je vidljivo. Može li naše raspoloženje biti utjelovljeno u komadu nakita? U predmetu koji pomaže da uskočimo u svoje mnoge uloge koje se u gotovo pravilnom ritmu izmjenjuju kroz dan. Može li taj predmet biti simbol prelaska u drugo stanje? Kao i uvijek, inspiracija je žena u svim svojim oblicima. Ovaj put je prošla kroz najveću promjenu, rođenje djeteta. Što je stvorilo naš svijet? Grčka legenda kaže da se Herino mlijeko prolilo i stvorilo Mliječnu stazu. Opet, prekrasna tekstura, toliko velika, a nama izgleda malena. Ironično, jer mi smo maleni u ovoj priči. A malena su i zrnca pijeska koja formiraju nevjerojatne teksture pod utjecajem vjetra i vode", kazala je.

U kolekciji prevladavaju razrađene teksture nasuprot glatkih elemenata koje promatrača pozivaju na dodir. Korišteni materijali su glina, poliester, muslin, metal te najfinije poludrago kamenje. Kolekciju prati kampanja koju je snimio Franjo Matković, a u ulozi modela pojavljuje se Stela V. (Talia Model). Make-up i kosa djelo su Kristine Pavlov.

Više o Mammii Jewellery potražite na službenoj Facebook stranici.

Mammii

Mammii

Mammii

Mammii

Mammii

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor

više