Search

Suradnja hrvatskog brenda nakita i influencerice rezultirala kolekcijom kao stvorenom za partyje

Suradnja hrvatskog brenda nakita i influencerice rezultirala kolekcijom kao stvorenom za partyje

Sjajni komadi

Urednik: BURO.


Image: Senja Vild i Franjo Matković

U suradnji s hrvatskim brendom minimalističkog nakita Lana & Love, lifestyle portal MagMe, iza kojeg stoji modna i beauty influencerica Rita Rumora, odlučio je začiniti blagdane i lansirati posebnu kolekciju nakita. Radi se o limited edition božićnoj kolekciji, prepunoj sjajnih komada, koja uspješno spaja jarku paletu boja i minimalizam.

Suradnja hrvatskog brenda nakita i influencerice rezultirala kolekcijom kao stvorenom za partyje (фото 1)

U kolekciji se najvećim dijelom mogu pronaći naušnice za sve dijelove uha, a koje se mogu kombinirati jedne s drugima. Upravo iz tog razloga se naušnice kupuju na komad, a ne u paru. Osim naušnica i earcuffova (mi smo bacile oko na one s motivom zmije), možete birati i između lančića i narukvica. S obzirom na modularnost kolekcije, odnosno mogućnosti mix & matcha, ovi komadi idealna su točka na i svakog party outfita, a i sigurna opcija za blagdanske darove. Sav nakit ručno je izrađen od srebra s pozlatom.

Suradnja hrvatskog brenda nakita i influencerice rezultirala kolekcijom kao stvorenom za partyje (фото 2)

"Željela sam kroz nakit pokazati kakvu estetiku njegujem, što volim te kako vidim današnje trendove. Zato je zapravo bilo potpuno razumljivo svoje snage spojiti upravo s brendom Lana & Love, s obzirom na to da upravo ovaj brend predstavlja estetiku koju obožavam", izjavila je Rumora.

Vlasnica brenda nakit Lana & Love, Lana Klipa, rekla je da je kolekcija u začetku bila zamišljena mnogo manjom, no kako se počelo raditi na komadima, tako su se i ideje s obje strane nastavile nizati, pa se zato kolekcija sastoji od 26 komada. Za fotografije kolekcije, odnosno mini kampanju, zaslužan je fotografski duo Senja Vild i Franjo Matković. Kolekciju se može razgledati zagrebačkom dućanu Lana & Love u Maloj ulici 1 ili na službenom webshopu brenda, a bit će dostupna do Badnjaka.

Suradnja hrvatskog brenda nakita i influencerice rezultirala kolekcijom kao stvorenom za partyje (фото 3)

Suradnja hrvatskog brenda nakita i influencerice rezultirala kolekcijom kao stvorenom za partyje (фото 4)

Suradnja hrvatskog brenda nakita i influencerice rezultirala kolekcijom kao stvorenom za partyje (фото 5)

Suradnja hrvatskog brenda nakita i influencerice rezultirala kolekcijom kao stvorenom za partyje (фото 6)

Suradnja hrvatskog brenda nakita i influencerice rezultirala kolekcijom kao stvorenom za partyje (фото 7)

Leave a comment

više