Search

Talijanski brend cipela koji obožavaju supermodeli

Talijanski brend cipela koji obožavaju supermodeli

Na čelu s Gigi Hadid

Tekst: A.P.


Image: Oscar Tiye / Splash

Seksepilan dizajn i vrhunska kvaliteta zaštitni su znak talijanskog high end brenda cipela Oscar Tiye

Vođene željom da stvore savršenu cipelu Amina Muaddi i Irina Curutz upustile su se u poslovnu avanturu života. Brend su osnovale 2013. godine u Milanu i otad su stalne gošće crvenih tepiha i svjetskih Tjedana mode gdje njihove cipele nose sve cool djevojke. Obožavaju ih Gigi Hadid i Kendall Jenner koje se na pariškom Tjednu mode nisu izuvale iz kožnih polučizmica s vezicama. Miranda Kerr je također velika obožavateljica brenda i u svom ormaru čuva nekoliko modela sandala i čizama.

Gigi Hadid u čizmicama Samira

Među najpopularnijim modelima izdvaja se sandala "Minnie", minimalistički model ukrašen prepoznatljivim srcolikim oblikom koji imitira uši najpoznatije Disneyjeve mišice. U novoj proljetnoj kolekciji dominiraju sandale s tankim potpeticama s motivom krila, ali i one inspirirane kostimom CatWoman.

Amber Valetta u čizmama iznad koljena Lama

Iako potpetice izgledaju ubojito dizajnerice su se pobrinule za maksimalnu udobnost. Naime, u svaku cipelu je postavljen poseban jastučić kako bi hod u njima bio što ugodniji. Oscar Tiye cipele možete pronaći na online shopping stranici  LuisaViaRoma te na brojnim prodajnim mjestima u Italiji koja možete vidjeti ovdje.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više