Search

The Sant: Brend koji će vas očarati čudesnom lakoćom minimalizma

The Sant: Brend koji će vas očarati čudesnom lakoćom minimalizma

Torbice inspirirane arhitekturom

Tekst: T.L.


Image: The Sant

Kada bismo u svega nekoliko riječi trebali opisati dizajn španjolskog modnog brenda The Sant, onda bi to svakako bila neodoljiva lakoća minimalizma. Premda inspirirane pravcima u arhitekturi i do posljednjeg šava perfekcionistički izrađene zbog čega bi se mogle doimati strogima, The Sant torbe odišu nekom posebnom dozom jednostavnosti i mekoće, bez da su opterećene suvišnim dodacima i ukrasima koji odvlače pažnju.

The Saint je, naime, pokrenula dizajnerica Laura Riera i brend je tek na svojim počecima (broji svega nešto više od 3000 pratitelja na Instagramu), no značajan je uspjeh što je brend već zapazila luksuzna modna platforma Net-a-Porter koja je The Sant ponudila svojim kupcima. Studio modnog brenda nalazi se u Barceloni, a svaki se dodatak, posebnim tehnikama, pedantno i ručno izrađuje u Španjolskoj u nastojanju da proizvodnja ostane lokalnom. Ono što ove torbice odlikuje, osim minimalističkog dizajna, su upečatljive ručke i metalni dodaci, a brend veliku pažnju polaže na ekskluzivnost, inovativan dizajn i kvalitetu kada je riječ o izradi, ali i o materijalima od kojih se prvenstveno koristi koža visoke kvalitete.

The Sant: Brend koji će vas očarati čudesnom lakoćom minimalizma (фото 1)

The Sant: Brend koji će vas očarati čudesnom lakoćom minimalizma (фото 2)

The Sant njeguje minimalistički pristup i kada je riječ o bojama, pa su Laurine torbice bijele, crne i klasične smeđe boje, no to ih nipošto ne čini dosadnima. Njihov jedinstven oblik i fantastična kvaliteta ono je što ih izdvaja u moru drugih modnih dodataka i čini posebnima. Laura Riera iza sebe ima svega nekoliko predstavljenih kolekcija torbica no njezini modni dodaci već privlače pažnju ljubiteljica mode koje preferiraju minimalističke modne dodatke. Premda tek na početku, vjerujemo da će se za The Sant tek čuti.

The Sant: Brend koji će vas očarati čudesnom lakoćom minimalizma (фото 3)

The Sant: Brend koji će vas očarati čudesnom lakoćom minimalizma (фото 4)

The Sant: Brend koji će vas očarati čudesnom lakoćom minimalizma (фото 5)

The Sant: Brend koji će vas očarati čudesnom lakoćom minimalizma (фото 6)

Leave a comment

više