Search

Tippi Hedren u 89. godini zasjala u Guccijevoj kampanji

Tippi Hedren u 89. godini zasjala u Guccijevoj kampanji

Nova kolekcija modnih dodataka

Tekst: D.D.


Image: Gucci,
Instagram

Nova kampanja za nakit i satove talijanske modne marke u glavnoj ulozi predstavlja omiljenu glumicu Alfreda Hitchcocka...

Majka Melanie Griffith i baka Dakote Johnson, bivša glumica Nathalie Kay "Tippi" Hedren u 89. godini života postala je glavno lice kampanje satova i nakita Gucci. Kreativni direktor Alessandro Michele stavio je Hitchcockovu miljenicu u ulogu gatare, a u kratkom filmiću koji je objavljen, prognozira sudbinu mladim gostima koji joj dolaze u posjet - svima su, naravno, ruke prekrivene slojevima i slojevima zlatnog nakita, elegantnih satova te prstenjem s logotipom brenda iz nove kolekcije.

Tippi Hedren u 89. godini zasjala u Guccijevoj kampanji (фото 1) 

Prije nego što je bila glumica, zvijezda filmova Ptice i Marni Tippi Hedren radila je kao model, a kao zaštitno lice za Guccijev parfem Bloom već se pojavila i njezina slavna unuka. Angažiranje 89-godišnjakinje u kampanji nastavlja na cjelokupne pozitivne promjene unutar modne industrije i raznolikiji casting modela. Prošle godine, 73-godišnja Lauren Hutton krasila je reklame donjeg rublja Calvin Klein, dok je 79-godišnja Vanessa Redgrave glumila u jednoj od cruise kampanji Guccija.

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više