Search

Što je Marijani Batinić najvažnija podrška u danu?

Tekst: BURO.

Marijana Batinić, voditeljica, influencerica i mama dvije prekrasne djevojčice ima sve u životu, osim slobodnog vremena. Zato joj je najvažnije, kad ne snima televizijske emisije, provesti dan u što opuštenijem izdanju s ljudima koji su joj podrška u životu. U njezinu slučaju, to je mlađa sestra Karla koja se ove jeseni preselila u Zagreb iz rodnog Splita pa su njihova druženja učestalija. Šetnja gradom ili kava u Kavkazu, njihovi su mali rituali koji život znače.

„U tim slobodnim trenucima, najvažnija mi je udobnost, da se osjećam opušteno, da me ništa ne stišće, i takva podrška kroz dan gotovo mi je jednako važna kao podrška moje obitelji.“, opisuje svoj stil u slobodno vrijeme Marijana Batinić.

Što je Marijani Batinić najvažnija podrška u danu? (фото 1)
Što je Marijani Batinić najvažnija podrška u danu? (фото 2)

Jedinstveno dizajniranom podrškom stopalu posebno ju je oduševio novi Arch fit model Skechers tenisica.

„Nekad nisam toliko marila za udobnost, ali što sam starija, to mi je ta sloboda i opuštenost važnija.“, ističe Marijana.

Skechers Arch Fit tenisice osvojile su svijet svojom jedinstveno dizajniranom podrškom stopalu. Dvadeset godina prikupljanja podataka i više od 120.000 skeniranih stopala, pomogli su ortopedima da kreiraju unutrašnjost ovih tenisica.

Tenisica se oblikuje točno prema stopalima, smanjuje opterećenje i idealno raspoređuje distribuciju težine, a ono što je najposebnije podrška je vama i vašim svakodnevnim aktivnostima!

Što je Marijani Batinić najvažnija podrška u danu? (фото 3)

Tenisice koje su najvažnija podrška kroz dan

Bez obzira na godišnja doba, modne trendove i novitete ono što je uvijek u modi jest dobra, kvalitetna i udobna obuća, a ako je uz sve to još i cool, nema razloga za izuti se iz nje!

Što je Marijani Batinić najvažnija podrška u danu? (фото 4)
Što je Marijani Batinić najvažnija podrška u danu? (фото 5)

Podrška stopalima Marijani je gotovo jednako bitna kao podrška njenih najmilijih pa tako za opušteno druženje, ali i kad je poslovno odjevena, njezine tenisice ne silaze s liste statement komada modnih kombinacija.

U to smo se uvjerili i na jednom jutarnjem druženju Marijane i njezine sestre.

Skechers je američki brend koji je osvojio svijet, a tajna njihova uspjeha krije se u prvom redu u nevjerojatnoj udobnosti, a potom i u vrhunskoj kvaliteti.

Da bi postali jedan od najpoželjnijih brendova za djecu i odrasle, svojim modelima dodijelili su i vrlo moderan i trendi izgled.

Što je Marijani Batinić najvažnija podrška u danu? (фото 6)
Što je Marijani Batinić najvažnija podrška u danu? (фото 7)

Svi modeli Skechers Arch fit tenisica dostupni su u Skechers trgovinama te u online trgovinama Skechers partnera, a u shopping centru Z, u Zagrebu možete naći ekskluzivnu Skechers trgovinu koja prvi puta u Hrvatskoj nudi i Skechers tekstil.

Uživaj u Skechers total look-u namijenjenom prvenstveno komforu i udobnosti.

Za više informacija zapratite Skechers Facebook i Instagram stranicu.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više