Search

Tohum je nakit koji će ukrasiti baš svaku ljetnu kombinaciju

Tohum je nakit koji će ukrasiti baš svaku ljetnu kombinaciju

Inspiraciju crpi iz prirodnih ljepota

Tekst: BURO.


Image: Instagram

Da su ogrlice sa školjkama najveći trend u nakitu ove sezone, svjedoči aktualna ponuda gotovo svih high street, ali i high end brendova. Ogrlice sa školjkama dijelom su ponude i odličnog brenda modnih dodataka Tohum čiji je nakit zapao za oko svim pobornicima jednostavnog i efektnog nakita. Tohum potječe iz Turske, točnije iz Istanbula, a osmislila ga je dizajnerica nakita Verda Alaton. Verda je svoju dizajnersku priču pokrenula uslijed vječne inspiracije koju crpi iz prirodnih ljepota, putovanja, ali i egzotičnih kultura.

Tohum je nakit koji će ukrasiti baš svaku ljetnu kombinaciju (фото 1)

Tohum svoju inspiraciju crpi i u Bliskom Istoku, a simbolizira ideju ploda spremnog za cvjetanje. Sav nakit izrađen je ručno, i to od prirodnog materijala i kamenja. Ovaj jednostavan, a opet upečatljivi nakit jednostavno vrišti "ljeto", te će zaokružiti gotovo svaku ljetnu kombinaciju. Njihove ogrlice i prstenje u obliku školjki kao da mirišu na more, a primjećuje se i kako Tohum nakit inspiraciju pronalazi i u nonšalantnoj, lepršavoj estetici koja je vidljiva u gotovo svim njihovim proizvodima.

Tohum je nakit koji će ukrasiti baš svaku ljetnu kombinaciju (фото 2)

U svojoj bogatoj ponudi, Tohum nudi choker ogrlice, prstenje, delikatne naušnice i lančiće, a za koji god modni dodatak se odlučite, izvjesno je kako će biti idealan ukras svakog outfita. Nakit je nešto u što bi svaka žena trebala uložiti jer za razliku od odjeće, ne propada pa ga tako možete nositi čitav niz godina.

Tohum je nakit koji će ukrasiti baš svaku ljetnu kombinaciju (фото 3)
Tohum je nakit koji će ukrasiti baš svaku ljetnu kombinaciju (фото 4)
Tohum je nakit koji će ukrasiti baš svaku ljetnu kombinaciju (фото 5)

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više