Traži

Tohum je nakit koji će ukrasiti baš svaku ljetnu kombinaciju

Tohum je nakit koji će ukrasiti baš svaku ljetnu kombinaciju

Inspiraciju crpi iz prirodnih ljepota

Tekst: BURO.


Fotografija: Instagram

Da su ogrlice sa školjkama najveći trend u nakitu ove sezone, svjedoči aktualna ponuda gotovo svih high street, ali i high end brendova. Ogrlice sa školjkama dijelom su ponude i odličnog brenda modnih dodataka Tohum čiji je nakit zapao za oko svim pobornicima jednostavnog i efektnog nakita. Tohum potječe iz Turske, točnije iz Istanbula, a osmislila ga je dizajnerica nakita Verda Alaton. Verda je svoju dizajnersku priču pokrenula uslijed vječne inspiracije koju crpi iz prirodnih ljepota, putovanja, ali i egzotičnih kultura.

Tohum svoju inspiraciju crpi i u Bliskom Istoku, a simbolizira ideju ploda spremnog za cvjetanje. Sav nakit izrađen je ručno, i to od prirodnog materijala i kamenja. Ovaj jednostavan, a opet upečatljivi nakit jednostavno vrišti "ljeto", te će zaokružiti gotovo svaku ljetnu kombinaciju. Njihove ogrlice i prstenje u obliku školjki kao da mirišu na more, a primjećuje se i kako Tohum nakit inspiraciju pronalazi i u nonšalantnoj, lepršavoj estetici koja je vidljiva u gotovo svim njihovim proizvodima.

U svojoj bogatoj ponudi, Tohum nudi choker ogrlice, prstenje, delikatne naušnice i lančiće, a za koji god modni dodatak se odlučite, izvjesno je kako će biti idealan ukras svakog outfita. Nakit je nešto u što bi svaka žena trebala uložiti jer za razliku od odjeće, ne propada pa ga tako možete nositi čitav niz godina.

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor

Napišite komentar